Olvasd el, csak 4 perc 09 aug 2021

Sneaker őrület – mindig ezeket a cipőket viseled majd

Szerző: Krisztian Sebo
Olvasd el, csak 4 perc

Sneakerek – imádjuk és viseljük őket, amilyen gyakran csak lehet. Lassan belépünk az új szezonba, megvizsgáljuk a legnépszerűbb modelleket és trendeket, amiket nem lehet figyelmen kívül hagyni.

A chunky sneakerek új verziója

A masszív, vaskos sportcipők nem számítanak újdonságnak ebben a szezonban, de most a tervezők fantáziája elérte a maximumot. Mind a talp méretét és formáját, mind a színeket és a felhasznált anyagokat tekintve. Kiterjedt, összetett, szoborszerű talppal rendelkező platformcipők vannak a toppon, az ütéscsillapító párnákkal gazdagítva hihetetlen kényelmet garantálnak. Formájukat a színek egészítik ki: pasztell és intenzív árnyalatok egyaránt megjelennek komplex kombinációkban, gyakran állatmintás, fémes és lakkozott textúrákkal gazdagítva. Ha szereted a kényelmes maximalizmust, ezek a tornacipők neked valók.

Diszkrét vintage báj

Ez a trend valamilyen módon kapcsolódik az előzőhöz – a színes és túlzó „apucipők” a 90-es évek kvintesszenciája, amiket számos márka használ és visszahoz. Az ikonikus Air Max és New Balance modellek kissé modernizált formát kapnak, de még mindig érezhető a retró vonal. A viselésük módja is egy időszakot idéz vissza – idén nyáron a tornacipőket bokáig érő zoknival kell kombinálni, sportos és alkalmi szettel egyaránt.

(Un)minimalista fehér

A fehér tornacipők a műfaj klasszikusai – a Stan Smith vagy Superstar modellek sosem mennek ki a divatból, sportos cuccokkal, ruhákkal vagy öltönnyel egyaránt jól mutatnak. A könnyed változatosságra vágyó sneakerheadek az egy kis extrával turbózott cipőkhöz nyúlhatnak. Ebben a szezonban a tervezők és a legnépszerűbb márkák úgy döntöttek, hogy kissé változatosabbá teszik az időtlen fehéret. A sportos fehér cipőket masszív, színes platformra helyezték, kifejező foltokat és csillogó elemeket, például láncokat adva hozzájuk. Te melyiket választod?

További cikkek olvasása