Olvasd el, csak 3 perc 22 júl 2021

Active pop up store – sportruházat és kiegészítők, amik méltók a bajnokokhoz

Szerző: Krisztian Sebo
Olvasd el, csak 3 perc

Van kedvenc sportágad? Most itt az ideje, hogy a kedvenc ruhadarabod is megtaláld hozzá! Az olimpia kezdetével mi is bemutatjuk gondosan válogatott sportruhákból és kiegészítőkből álló kínálatunkat. Fedezd fel a rengeteg márkából, trendből és top stílusból álló válogatásunkat, amik a dobogó legfelső fokán állnak.

Kosárlabda, tenisz, röplabda, fitnesz, foci, futás. Teljesen mindegy, hogy milyen sportágat választasz vagy milyen gyakran sportolsz – a sportruházat és mindenekelőtt egy stabil cipő és kényelmes, könnyed, az időjárási körülményekhez igazodó ruházat a sikeres edzés alapja. Itt nincsenek rövidítések vagy félmegoldások, ha fontos számodra a siker és a saját egészséged, biztonságod. Nézd meg, hogy mi mindennel készültünk.

Fedezd fel az active pop-up store darabjait

Prémium márkák kerülnek a képbe

Nem számít, hogy naponta vagy csak időnként edzel, valószínűleg ismered az olyan sportóriásokat, mint az Adidas, Nike, Puma, Under Armor, 4F vagy Reebok, akik több évtizede tartják a lépést az amatőrökkel és a profikkal, és az edzéshez tökéletes ruhákat, kiegészítőket és cipőket készítenek. Azonban új szereplők is megjelentek a piacon, például prémium márkák, amik ezeken a területeken is szeretnék kamatoztatni tapasztalataikat a minőségi termékek megalkotásában. Sportos vonallal rukkolt elő többek között a Calvin Klein, az EA7 Emporio Armani és a Guess, amik jellegzetes, egyedi stílusú kollekciókat hoznak létre. Mit választasz? A döntés a tiéd. Érdemes azonban kísérletezni, új márkákat kipróbálni és a sportruházat különböző elemeit keverni, hogy a lehető legkényelmesebb megoldást megtaláld.

 

Mi a helyzet a sportos trendekkel?

A sport világa nem állóvíz, minden a fejlődésről, a változásról és a lehetőségeid teljes kihasználásáról szól. Ez vonatkozik a sportos trendekre is, ami ügyesen ötvözi a kifutón látható trendeket az új technológiákkal és fejlesztésekkel. Ebben a szezonban a multifunkcionalitás dominál: a ruhák extra zsebeket, cipzárakat és megerősítéseket kapnak, fényvisszaverő díszítésekkel egészülnek ki, új technológiákat alkalmaznak az anyagok tekintetében, például újrahasznosított poliésztert ezzel  pozitív hatást gyakorolnak a környezetre. A dizájn és a különleges szabások világában még mindig a kerékpáros rövidnadrágok diadalát figyelhetjük meg, amik már régóta bizonyítják, hogy nem csak cangázás közben hasznosak. A női sportkínálatban a szalagokkal és logókkal díszített pólók és pulcsik népszerűek. A nőknek és férfiaknak ajánlott top daraboka a szezon trendszíneiben pompáznak, a piros, a kék, a szürke és a pasztell árnyalatok erős hangsúlyt kapnak. A sima textúrák, kontrasztos kombinációk mellett művészi vonalak, grafikák, batikolt motívumok és az 1980-as évek fitneszvilágából vett retró esztétika versenyez a futurisztikus formákkal.

Fedezd fel az active pop-up store darabjait

 

 

 

 

 

 

 
 

 

További cikkek olvasása