Olvasd el, csak 3 perc 01 júl 2021

Mit viseljünk egy piknikhez – 3 ötlet a nyári összeállításokhoz

Szerző: Krisztian Sebo
Olvasd el, csak 3 perc

Itt a piknikszezon! De mit viseljünk a barátokkal a szabadban töltött délutánhoz? Inspirálódj a stylistjaink által készített összeállításokból és találd meg a stílusodhoz legjobban illő darabokat.

A jó szetteknek nem kell feltétlenül csak prémium márkákra épülniük. Ami számít, az az egyes elemek ügyes kiválasztása, a klasszikusok és a szezon slágerei közötti egyensúly megtalálása, egy csipetnyi kreativitás és a stílusérzék, amellyel kitűnhetsz a tömegből. Az Answear stylistjai ezúttal úgy döntöttek, hogy a különböző árfekvésű ruhákat és kiegészítőket vegyítik, így megalkotva a piknikezéshez és a szabadban töltött időhöz tökéletes öltözékeket. A közös cél itt a kényelem és a szabadság – a szettek közül melyik lesz a te kedvenced?

A tökéletes duó – rövidnadrág és ing

Íme egy ötlet, ami nőknek és férfiaknak is beválik: univerzális, kényelmes és praktikus. A rövidnadrágok egyaránt tökéletesek lazításra a hűsítő és nassolnivalókkal teli takarón, valamint aktív kikapcsolódásookhoz, például kerékpározáshoz vagy röplabdázáshoz. A rövidnadrágot egyszerűen kombinálhatjuk egy felsővel vagy inggel, a rétegelt megjelenés univerzális és sok lehetőséget ad kezünkbe. A darabok kiválasztása rajtad áll, de javasoljuk, hogy a szettet kényelmes cipővel, univerzális kegészítőkkel viseld: tornacipő vagy szandál lapos talppal és egy nagy táska. Játssz a színekkel, a mintákkal és a formákkal – az inget hagyd kigombolva vagy lazán kösd meg, a hasadat kivillantva.

Klasszikus, természetes stílusban

Ha a trendek diktálta cuccok nem felelnek meg az ízlésednek, válassz nyári klasszikusokat és természetes anyagokat, amikben a hőmérséklettől függetlenül stílusosan fogsz kinézni. Egy légies, világos színű ruha, bőr flip-flop és egy szalmakalap bár kissé romantikus összhatást kelt, de mindig működni fog. Ezt kiegészítheted egy fonott táskával vagy egy farmer kertésznadrággal – a fehér pamutcuccok és a kék farmer nagyon jók egymással. A pasik választhatnak vászongatyát vagy lazább chinót, amik a könnyed mozgás szabadságát biztosítják. Egy galléros pólóval vagy hidegebb napokon egy vékony pulóverrel és szarvasbőr papuccsal kombinálva elegáns alkalmi szettet kreálhatnak.

Az aktuális trendek árnyékában

Divatdiktátorok, most rajtatok a sor. Ha a piknikre szánt szetted nem tér el nagyban attól, amit a kifutókon látsz, inspirálódj stylistjaink javaslataiból. Először is érdemes a divatos kiegészítőkre összpontosítanod, amik megváltoztatják az alapdarabok kiválasztását. Kezdjük egy vastag telitalpúval vagy papuccsal, de a szandálok is jó választásnak bizonyulnak idén, sőt a dad sneakerek nyári változatát jelentik. Hasznosak lesznek a hatalmas karimájú szalmakalapok, a streetwear inspirálta halászsapkák, a retró napszemüvegek és a fonott táskák is. A piknikes stílushoz a ruhák is passzolnak, például puffos ujjú, több rétegű fodros verziók vagy hawaii mintás ingek, ha pasikról beszélünk. Engedd, hogy dolgozzon a fantáziád és átvegye az irányítást. Játssz a stílusoddal, próbálj ki új dolgokat, egyszerűen élvezd divatosan a nyarat.

További cikkek olvasása