Olvasd el, csak 3 perc 09 júl 2021

Mit viseljünk egy nyári partira? Stílusos javaslatok nőknek és férfiaknak

Szerző: Krisztian Sebo
Olvasd el, csak 3 perc

A nyári partiszezon már javában tart. Talán esküvőre, kerti partira vagy más családi, baráti alkalomra vagy hivatalos, segítünk, hogyan készülj fel rá. Összegyűjtöttünk neked egy maréknyi inspirációt, áttekintést az aktuális trendekről és néhány tippet, hogyan dobj össze olyan elegáns szettet, ami túléli a forró nappalokat és éjszakákat.

Ruha – a partiöltözet azonnali receptje

Mi a legjobb viselet egy nyári partira? Ha a tökéletes receptet keresed egy egyszerű, gyors és tuti befutó esküvői szetthez, akkor válaszd a ruhát. Szezonokon átívelően a minimalista szatén slip ruhák nagy kedvencnek számítanak, tökéletesek a hajnalig tartó szórakozáshoz. Ha a sokoldalúbb, legkülönfélébb alkalmakra megfelelő kreációkat kedveled, próbálj ki egy természetes anyagból készült, puffos ujjú midi ruhát vagy egy időtálló ingruhát. A ruhához csak pántos szandált,  borítéktáskát és arany ékszereket kell választanod, hogy alkalmi legyen. A nyári partikhoz, amiket sokszor a szabadban vagy tágas, világos helyeken, bohó stílusban rendeznek, nem kellenek túlzó, túlságosan díszes ruhák. Flitterek, fényes és sötét anyagok, erős smink…stb. – ezeket tartogasd máskorra. Fedezd fel a Summer Party pop-up store-unkat és a legszebb darabokat nyári alkalmakra. Kattints IDE!

Blézerek és nadrágok

Ha nem ruha, akkor mi? A férfi és női öltönyök világos árnyalatokban mutatnak a legjobban, viszont a fehéret kerüld. Próbáld ki a bézs, a kék vagy akár a rózsaszín árnyalatú szetteket (a pasztellszínek most is nagyot mennek), ne félj a nem szokványos kiegészítőktől sem. A pasik a nyári öltönyökhöz a tipikus elegáns cipők helyett felvehetnek mokaszint, sőt bőrből készült minimalista szandált is. Az irodába is viselt inget érdemes egy lazább modellre vagy egy sima, jó minőségű pamutból készült pólóra cserélni. A nőknek a túlméretezett vászonruhát is ajánljuk, ami magas sarkú szandállal és minimalista toppal kombinálva szoborszerű megjelenést eredményezhet. Fedezd fel a Summer Party pop-up store-unkat és a legszebb darabokat nyári alkalmakra. Kattints IDE!

A férfi elegancia nyári változatai

Felejtsd el a szűk, merev, uniformis jellegű szetteket – válassz könnyű anyagokat és időtálló stilizációkat. A nyári öltöny mellett jó ötlet egy összeválogatott szett, azaz egy zakó és egy nadrág, pl. különböző árnyalatokban. Választhatsz klasszikus kontrasztot, azaz tengerészkék felsőt és szürke alsót, valamint más szaturált árnyalatokat is. Ilyenekl a bézs, a barna, a kék árnyalatai vagy a fehár. Ne félj mintákat, különösen kockákat vagy csíkokat bevonni az öltözékedbe. Ha tudod, hogy a buli kissé lazább formában zajlik majd, akkor a nyakkendőt és a csokornyakkendőt is elfelejtheted, az ingedet sem kell állig begombolni. Ha trendkövető vagy, merj kitűnni, viselj pólót. A szettek a megfelelő kiegészítőkkel az igaziak: napszemüveg, óra vagy egy színben jól passzoló karkötő, öv.

Kattints IDE a legjobb férfi darabokért és szerezd be kedvenceidet!

További cikkek olvasása