Olvasd el, csak 2 perc 29 szept 2021

Lifespiration starts here – inspirálunk egy gyönyörű életre

Szerző: Krisztian Sebo
Olvasd el, csak 2 perc

Nem csak a divattal foglalkozunk, ennél sokkal többet szeretnénk nyújtani, új lehetőségeket mutatni, bátorságot és még több energiát adni, hogy élj, cselekedj, légy önmagad. Érezd az inspirációt és az inspiráció erejét! Lifespiration starts here.

Answear – Az inspiráció az élethez itt kezdődik

Mostantól nem csak egy webáruház vagyunk, hanem a LIFESPIRATION helyévé válunk. Hogy mi ez? Inspirációk, hogy a saját feltételeid szerint éld az életed. Új lehetőségeket szeretnénk megmutatni és meggyőzni arról, hogy élhetsz érdekesebben, bátrabban és még aktívabban.

Mihez van kedved?

Miről álmodsz?

Milyen csodálatos dolgot szeretnél megtenni?

Ezekre a kérdésekre nincsenek kész válaszaink, mi csak tanácsot szeretnénk adni, el akarunk vezetni a megfelelő válaszokhoz és meg akarjuk mutatni, hogy többet is tehetsz. Mert képes vagy rá.

A te életed – a te szabályaid

Nem kell, hogy az életed egy zárt körforgásra korlátozódjon: munka – haza –  alvás. Merülj el benne, kóstolj bele, szívd magadba a körülötted lévő világot és ünnepelj minden pillanatot, emlékezve az idő múlandóságára. Ne félj! Érdemes új dolgokat kipróbálni, a kicsiktől kezdve (például olyan színű ruhát venni, amitől eddig féltél) a nagy és egészen komoly dolgokig. Elmehetsz egy hosszú utazásra, munkahelyet válthatsz vagy hagyhatod, hogy teljesen belefeledkezz egy új hobbiba. Ez a te időd – használd ki 120%-ban úgy, ahogyan szeretnéd.

A ‘lifespiration’ a nők köré épül

Mindenki fontos számunkra – de ahogyan új reklámfilmünkben is láthattad, ezúttal inkább rád és más nőkre fókuszálunk. Szeretnénk, ha éreznék erejüket és egyediségüket, függetlenül a megszokott szabályoktól, a gyerekkoruk óta ismert sztereotípiáktól és a rájuk erőltetett normáktól. Mindannyian élhetünk a magunk módján, sok területen kiteljesedhetünk és azok lehetünk, akik csak lenni akarunk. Érzékeny, erős, romantikus, temperamentumos, félénk. A nőiességnek végtelen sok arca van és mindegyik gyönyörű, egyedi és különleges. Fedd fel őt, engedd szabadjára!

Kampányunkban modellek és színésznők, valamint autentikus, életigenlő nők egyaránt szerepelnek, akik megtalálták szenvedélyüket. Vajon nyitottak az újra? Hamarosan bemutatjuk hősnőinket…

További cikkek olvasása