Olvasd el, csak 2 perc 15 febr 2019

Ilyen kollekció még nem volt! Gigi Hadid x Reebok

Szerző: Johanna Szabolcsi
Olvasd el, csak 2 perc

Itt az új sztár kollekció! A Világ egyik legismertebb modellje most összeállt egy sportmárkával, hogy megtervezze saját ruha és kiegészítő kollekcióját. Nézd meg mi lett az eredménye a Gigi Hadid x Reebok együttműködésnek.

 

Jelenleg Gigi Hadid az egyik legkeresettebb modell, nem véletlen, hogy egyes márkák szívesen dolgoznak vele. Eljött a Reebok ideje! Gigi évek óta a brand nagykövete, de most olyan dologra vállalkozott, ami még nem volt – egyedi kapszula gardróbot tervezett sportruházatból és kiegészítőkből. Február 5-étől elérhető a kereskedelmi forgalomban is.

Gigi Hadid x Reebok már az answear.hu-n >>> Nézd meg!

A Gigi Hadid x Reebok kollekció a tradíció és az újdonság egyvelege, méltón tükrözi Gigi sporthoz való hozzáállását. A 23 éves modell régebben kosarazott és lovagolt is, ezért a sportos témák kivételesen közel állnak hozzá. A kollekció létrehozása nem csak kreatív kihívás, de bensőséges élményt nyújtott Giginek. A ruhák egy felől Gigi gyerekkorát idézik, másrészt rámutatnak arra is, hogy a sport hogyan segítette karrierje egyengetését.

felsők > nadrágok > leggingek > fürdőruhák >

Mit találunk a Gigi Hadid x Reebok kollekciójában?

Ez a kapszula gardrób minden sportban kiteljesedő egyén igényeit kielégíti. A neon színű vidám ruhák és kiegészítők a ’90-es éveket idézik. A fotózás is retró hangulatban történt. Játék a színekkel és a laza fazonok jól passzolnak az aktív időtöltéshez.

További cikkek olvasása