Olvasd el, csak 2 perc 17 márc 2019

Ott találkozzunk! – A Reebok új kollekciója minden európai nőt összehoz

Szerző: Johanna Szabolcsi
Olvasd el, csak 2 perc

Az új Reebok kollekció nem csak fitness túrákra remek választás, hanem sajátos keveréke a divat és a sport világának. Nézd meg mit kínál a Meet You There kollekció!

A legújabb Reebok kollekció az erős, saját útját járó nők előtt tiszteleg. A Reebok London, Berlin és Párizs rettenthetetlen női sziluettjeit mutatja és ezzel egyidőben mindenkit arra sarkall, hogy törje meg az átlagosságot, hozza meg a bátor döntést, csinálja azt, amit a szíve diktál. Jourdan Dunn, a divat világának egyik sikertörténete, aki az utcai kultúra és divat területén alapozta meg pozícióját, nagyon jól illeszkedik ehhez a kollekcióhoz. Női szabadságjogok, függetlenség, kreativitás és a személyiség szabadság mind mind inspirációként hat.

 “Annyira izgatott vagyok, hogy olyan brandekkel dolgozhatok együtt mint a Reebok, ami már megmutatta elkötelezettségét az évtized női iránt – mondta Jourda. Az új kampány egyvelege a divatnak, fitness-nek, függetlenségnek és egyéniségnek, mindannak, amiben rendkívül elhivatott vagyok. Az igazi célja az, hogy bátorítsa a nőket arra, hogy ne féljenek megkeverni a dolgokat, birtokolják stílusukat és legyenek az igazi önmaguk. Számomra magabiztosság megteremtése a fitness teremben kezdődik és az életem minden pontját végig követi. Ez mind az önmagunkba vetett hitről és az erre fordított energiárol szól, hogy elérjük a lehetetlent.”

A Morgen Kohn által tervezett, kortárs kollekcióban megtalálhatóak a merész, grafikus printek egy nagy adag tartással, közben meg ragyogóan alkalmazkodik a viselője életviteléhez. A kollekcióról Kohn ezt mondja: “A Reebok merész, örökségéből fakadó részletei által inspirálva a kollekció kifejezetten modern. Ez az a pont, ahol a munka találkozik az edzéssel és ahol a sport a stílussal találkozik.” A kollekció topokat, melltartókat, pulcsikat, sortokat, nadrágokat és sok mást is tartalmaz – mindent, ami az edzőteremben szükséges és azon is túl. Nagy brending, rikító színek, bátor printek és modern szabások, ez mind segít a nőnek, hogy megtalálja igazi identitását és összeválogass, hogy milyen darabokkal tudja ezt legjobban kifejezni.

 

Forrás: sajtó anyagok

Nyerj egy Reebok életmód ruha együttest – nézd meg a mit kell tenned a #SportIsTheAnswear oldalon! itt!

 

További cikkek olvasása