Olvasd el, csak 2 perc 22 jan 2019

Orient Express – az ANSWEAR új stílusirányzata, készülj fel a kalandra

Szerző: Johanna Szabolcsi
Olvasd el, csak 2 perc

Hiányzik már a tavasz? Utazzunk el együtt egy képzeletbeli divat túrára a meleg közel-keleti országokba az ANSWEAR Orient Express kollekciójával!

A tavasz még várat magára, de kezdhetjük már vágni a centit, lassan tényleg vége a télnek. Az ANSWEAR első tavaszi kollekciója előre repít az időben. Az Orient Express egy divatos utazás a közel és távol-keletre, halvány bézs árnyalatokkal, kék, lila, narancs színekkel. Folkos printek a dominálnak, keleti virágok, egzotikus állatok és arabeszk motívumok változatossága gyönyörködteti a szemet.

Mit találsz az Orient Express kollekcióban?

Minden trendszetter talál magának valamit az Orient Express kollekciójában. Az ANSWEAR a kifutók legmenőbb trendjeit vette célkeresztjébe. Átkötős vagy rövid ruhák, szellős blúzok bohó printekkel a ’70-es éveket idézve, ami idén visszatér. Fűzött elemek, kicsi függők, ráncok, redők és fodrok.

AnswearAnswearAnswearAnswearAnswear

AnswearAnswearAnswearAnswearAnswear

A casual look hívei is találnak valamit maguknak. Az ANSWEAR kollekciójában vannak kényelmes pulóverek, joggerek, kötött ruhák és topok is. Kiváló választás munkahelyi környezetben vagy stílusos hangulatú délutáni pihenéshez.

AnswearAnswearAnswearAnswearAnswear

AnswearAnswearAnswearAnswearAnswear

Az Orient Express kollekció bár flörtöl a legújabb trendekkel, remekül passzol a hétköznapi stilizációdhoz. Mindegy, hogy szexin szeretnél kinézni vagy a kényelemre helyezed a hangsúlyt, az ANSWEAR legújabb kollekciója mindenre ad megfelelő választ! A sejtelmes színek és energikus dizájn gond nélkül passzolnak minden alaphoz. Mintás szoknya egy egyszerűbb pulcsival, szellős ruha egy klasszikus dzsekivel, keleti virág motívum koptatott farmerrel és hegyesorrú bakanccsal. Az eredmény biztos meg fog lepni!

AnswearAnswearAnswearAnswearAnswear

AnswearAnswearAnswearAnswearAnswear

További cikkek olvasása