Olvasd el, csak 3 perc 24 márc 2020

KÉNYELMES ÉS PRAKTIKUS – RUHADARABOK, AMIK TÖKÉLETESEK AZ OTTHONMARADÁSHOZ

Szerző: Krisztian Sebo
Olvasd el, csak 3 perc

Maradj otthon és érezd magad jól a bőrödben. Adunk pár tippet, hogy mit viselj a négy fal között, amivel nem kell feladnod a kényelmet és a jó kedved sem. Íme néhány alapdarab a tavasz legtrendibb árnyalataiban – te melyiket választod?

Ha a helyzet nem engedi, hogy kimozdulj, akkor bizony magadnak kell megteremteni azt a környezetet és azokat a szetteket, amikben jól érzed magad. Tudjuk, most nehéz mindent pozitívan szemlélni, éppen ezért fontos, hogy szép, inspiráló dolgokkal vedd körbe magad és törődj a testi, lelki épségeddel, észrevedd az apró örömöket. Ilyen lehet például az öltözködés, azok a ruhadarabok, amik jobb kedvre derítenek, amikben jól érzed magad munka és pihenés közben egyaránt.

ubrania po domu

 

A tökéletes pizsama

Felébredtél és az a terved, hogy az egész napot az ágyban töltöd? Kinek ne tetszene ez az ötlet. Ezeket a pillanatokat érdemes ünnepelni és hozzá olyan darabokat választani, amikben egész nap kényelmesen ellehetsz. A legjobb, ha pamut vagy selyem/szatén darabokat választasz a hasonló kikapcsolódáshoz, hiszen ezekben szinte bármilyen feladatot elvégezhetsz, legyen szó takarításról, relaxálásról vagy munkáról.

   

Lauren Ralph Lauren / DKNY / Lauren Ralph Lauren / Etam

   

Calvin Klein Underwear / Brave Soul / Etam / Undiz

Szettek a sportőrülteknek

Ha te inkább a sportos cuccok szerelmese vagy és szereted a kényelmes, praktikus darabokat, amikben egész nap ellehetsz, akkor nálunk megtalálod amit keresel. Laza pulcsik, varrásmentes nadrágok és rengeteg más termék, amik puha, légáteresztő anyagból készültek. Ki ne örülne egy ilyen darabnak?

   

Calvin Klein Underwear / Fila / Lauren Ralph Lauren / DKNY

Kényelmes macinaci és nőies pulcsik

A pizsamák mellett más opció is létezik, ami az egész napos kényelmed szolgálja. Keresd a klasszikus darabok arzenálját – pulcsik, pólók, ezek mindig beválnak. Azonban ne csak az alapszínekre hajts rá – nem számít, hogy jobb esetben most csak a párod lát – válassz izgalmas mintákat, színeket és motívumokat.

   

Answear / Polo Ralph Lauren / Twinset / Guess Jeans

   

Pepe Jeans / Femi Stories / Miss Sixty / Adidas Originals

További cikkek olvasása