Olvasd el, csak 3 perc 31 márc 2020

A divatszakértő tippjei – ezek a legmenőbb tavaszi sneakerek

Szerző: Krisztian Sebo
Olvasd el, csak 3 perc

Goike Nóra vagyok, divatszerkesztő, stylist, blogger, social media tanácsadó és két gyönyörű kislány aktív édesanyja. Több, mint 20 éve dolgozom a divatszakmában, dolgoztam nagy print és online divatmagzinoknál, stílustanácsadást tartottam bevásárlóközpontok divat napjain. Személyes stílustanácsadásokon és a blogomon keresztül is igyekszem naprakész, izgalmas ötleteket, tanácsokat, tippeket adni, újdonságokat bemutatni divat, lifestyle témákban. Rajongok a tornacipőkért, ezért a következő összeállításomban bemutatom a legmenőbb tavaszi újdonságokat és bízom benne, hogy nektek is tudok egy kis inspirációt adni a shoppingoláshoz.

Aki nyomon követi a blogomat, tudja, hogy meg vagyok őrülve a tornacipőkért! Már a lányaim megszületése előtt is egy olyan kulcsdarabnak tartottam őket, melyek nélkülözhetetlen elemei egy ruhatárnak, de szerencsére évek óta töretlenül hódítanak a trendekben, így idén sem kérdés, hogy nagyon sok menő újdonságok érkezett a különböző üzletek polcaira és a webshopokba. Korábban is rendeltem már az Answear.hu oldaláról, ezért most is náluk nézelődtem, hiszen a helyzetre való tekintettel én a házhozszállítást választom és nehéz a kísértés, hogy ne lepjem meg magam egy vagány tavaszi cipellővel!

Színes vagy fekete fehér?

Sajnos a személyes kontaktus hiányában stílustanácsadásokat most nem tudok vállalni, de bízom benne, hogy a most következő styling összeállításomban ti is találtok kedvetekre való újdonságokat és tippeket, melyekkel felturbózhatjátok a gardróbotokat. A divatdiktátorok már sokszor megmutatták nekünk, hogy egy  tornacipőt már nem csak sportosan lehet viselni, ezért elrugaszkodva a megszokásoktól próbáljátok ki blézerrel, szoknyával és ruhákkal kombinálva. Nagyon szeretem, ha valaki mer színekben gondolkozni és ez a megjelenésén is visszaköszön, ezért is válogattam össze az első képre szebbnél szebb színes kiegészítőket. Ezeket a nagyon színes kulcsdarabokat érdemes a saját színeikkel vagy homogénebb árnyalatokkal kombinálni, de egy fehér póló farmeres összeállításhoz is elképesztően jól mutatnak. Ebben az esetben a táska és a kiegészítők színét célszerű a cipő tónusaihoz kiválasztani, a táska fazonja pedig már csak hab a tortán, minél csajosabb, annál vagányabb!

ALDO táska – 20.990 Ft, VANS tornacipő – 43.990 Ft, GUESS JEANS táska – 37.990 Ft, Kappa tornacipő – 12.990 Ft, Answear táska – 11.990 Ft, ASICS tornacipő – 29.990 Ft, Love Moschino tornacipő – 73.990 Ft, Glamorous táska – 12.990 Ft

A következő összeállításomban a fókusz a fehér tornacipőkön van, melyek bombabiztos jolly jokerek, hiszen szinte mindenhez fel lehet venni őket. Minél kevésbé van rajtuk minta, annál könnyeben variálhatóak a hétköznapokban vagy különleges alkalmakra egyaránt. Én például már egy tüllszoknyával is bestylingoltam magamnak egy rendezvényre és nagyon nagy sikere volt! Az övtáskáknak is őrületes szezonja van, ezért ha monokróm színekben szeretsz gondolkozni, akkor egy fehér-fekete összeálítással biztosan nem nyúlsz mellé. Az övtáskákat a mai stílustippek szerint már nem csak a derekunkon hordhatjuk, hanem keresztbe átdobva a vállunkon is nagyon stílusos. Bolondítsd meg a megjelenésedet 1-2 apró trükkel és máris “up to date” leszel a trendkavalkádban.

Guess övtáska – 32.990 Ft, Karl Lagerfeld tornacipő – 41.990 Ft, Desigual övtáska – 21.990 Ft, Lacoste tornacipő – 32.990 Ft, Answear övtáska – 5190 Ft,  Converes tornacipő – 26.990 Ft, Adidas övtáska – 8390 Ft, Adidas tornacipő – 22.990 Ft

 

 

További cikkek olvasása