Olvasd el, csak 3 perc 28 máj 2019

Miben lehetsz idén nyáron igazán trendi a strandon?

Szerző: Krisztian Sebo
Olvasd el, csak 3 perc

Tenger, vakító napsugár és békés atmoszféra. Fogd a barátaidat, ragadd meg kedvenc fürdőruhád és tudd meg, miben lehetsz igazán trendi a strandon.

Bár az igazi nyár még kicsit várat magára, a szezon bizony már elkezdődött és nem árt, ha felkészíted magad és persze a ruhatáradat a meleg időre. Jó kedvre, stílusérzékre és persze pár menő darabra biztosan szükséged lesz, mi mindent megadunk ahhoz, hogy gondtalanul vesd bele magad a forgatagba.

stroje kąpielowe 2019

Divatos fürdőruha neked

Sokan nem fordítanak elég figyelmet a fürdőruha kiválasztására, pedig rengeteg menő, kényelmes darabot találni a kínálatban. De milyet is válassz a szezonban? Az egyrészes darabok évek óta hódítanak – főleg a kilencvenes évek fazonjai – ez idén sincs másképp. Ha a trendeket tekintjük, az egyszínű verziók viszik a pálmát, lehet fekete, piros, neonszínű, de a minták is jó választásnak bizonyulnak, főleg, ha állat vagy törzsi motívumok jelennek meg rajtuk. Ha valami különlegesre vágysz, a magasderekú retró, a kivágott, az áttört és az asszimmetrikus fürdőruhák lesznek a befutók.

1.Mintás, Guess Jeans 2.Kivágott, Calvin Klein Jeans 3.Logós, Diesel 4.Piros bikini, Calvin Klein Jeans 5.Füzős, Guess Jeans

A férfiak mit vegyenek fel a trandra?

A válasz könnyű: fürdőnadrágot. Napozáshoz és úszáshoz a lazább fazon dukál, lehet kicsit rövidebb vagy akár térdig érő is, mindkettő megállja a helyét és kényelmes. Jó, ha olyan modellt választasz, ami nem tépőzáras, hanem megkötős a derekán, így biztosan nem fog lecsúszni rólad egy óvatlan pillanatban. Ha a praktikus darab mellett egy trendi verziót is beszereznél, menj rá a neon vagy a mintás fürőnadrágokra. A legmenőbb idén az egzotikus, pálmafás vagy virágos minta, de a csíkos ugyanúgy jó választás.  A logókat se feledd el, az idei év egyik legnagyobb őrülete, miért éppen a strandviseletre ne nyomná rá a bélyegét?

1.Egzotikus mintás, Tommy Hilfiger 2.Sárga, Champion 3.Türkiz, Pepe Jeans 4.Piros, Calvin Klein Jeans 5.Logós, Tommy Hilfiger

modne stroje kąpielowe 2019

A kiegészítőket sem szabad otthon felejteni!

A fürdőruhán kívül mi jöhet még jól a strandon? Hát persze, hogy néhány szuper kiegészítő. Csajok, egy strandtáskába mindenképpen fektessetek be. Lehet nagy, mintás, pompomokkal vagy rojtokkal díszített – ebbe minden szükséges dolog belefér. inkább valami egyszerűt választanál? Egy fonott táska szintén must have a szezonban, arról nem is beszélve, hogy tökéletes kiegészítője a fürdőruhának. Ha beülnél valahova, kapj fel egy strandruhát. Lehet ez egy kaftán vagy egy maxiruha, lehet sportos vagy elegánsabb, minden megengedett, nincs megkötés.

1.Táska, Pia Rossini 2.Táska, Answear 3.Strandruha, Pia Rossini 4.Strandruha, Calvin Klein Jeans 5.Maxiruha, Desigual

Bár imádunk a napon sütkérezni, a megfelelő védelemről mindig gondoskodjunk. Jó ha kéznél van egy kalap vagy egy napszemüveg, amit bármikor felkaphatunk, ha úgy alakul. Törölköző? Persze, miért pont az maradna ki a felsorolásból? Nálunk mindent beszerezhetsz a gondtalan nyaraláshoz.

1.Napszemüveg, Lacoste 2.Kalap, Pieces 3.Sapka, Calvin Klein Jeans 4.Napszemüveg, Adidas Originals 5.Törölközó, Pepe Jeans

stroję kąpielowe 2019 co kupić

Inspirálódj a többi blogbejegyzésünkből is:

>>> NAGYVÁROSI DZSUNGEL – TUDOD, HOGYAN ÉLD TÚL DIVATOSAN? >>>

>>> HOGYAN KOMBINÁLD A TÖRZSI MINTÁT, HOGY STÍLUSOS LEGYÉL? >>>

>>>  MINDEN NAP NYÁR – ÚJ AFRICAN KISS KOLLEKCIÓ AZ ANSWEAR-TŐL >>>

További cikkek olvasása