Olvasd el, csak 2 perc 24 máj 2019

Minden nap nyár – új African Kiss kollekció az ANSWEAR-től

Szerző: Krisztian Sebo
Olvasd el, csak 2 perc

Vágysz már a nyár forró csókjára? Mi elhozzuk neked: az Answear új African Kiss kollekcióját ugyanis a nap sugarai és a sivatagi szél inspirálta.

Készen állsz a nyárra? Az African Kiss egy különleges utazásra invitál az egzotikus trendek, az izgalmas anyagok és a kíváló minőség világába. Pamut, selyem, len és más könnyed anyagok is megtalálhatóak a kollekcióban, így a kényelem és a divat szerelmeseinek most igazán kedvezünk.

african kiss kolekcja answear

Az Answear tervezői bejárták az egész világot, hogy inspirációt és egyedi megoldásokat találjanak, így az African Kiss kollekció bővelkedik a különleges és érdekes darabokban. Az egyedi tervezés és az árnyalatok sokasága nem csak a megjelenésedet, de a kedvedet is feldobja. Vadász vagy inkább egzotikus vad lennél? A választás csakis a tiéd. Zebracsíkok, leopárd és kígyóbőr minta, az afrikai színpaletta minden színében: sivatagi homok, égkék, napszítta föld és vibráló oázis.

african kiss answear

Az African Kiss kollekció – egy kis nyári kitérő a divat világában

Szereted a kihívásokat? Az Answear legújabb kollekciójával rengeteg lehetőséged nyílik próbára tenni magad: játszhatsz a stílusokkal és személyiséged többféle oldalát mutathatod meg. A kollekció majdnem 300 darabja az új irányok kipróbálása felé csábít, minták és színek, formák és fazonok kombinálásával. Mindegy, hogy a dzsungelben vagy a szárazföldön vagy, minden pillanatban afrikai királynőnek érezheted magad. Vakító napsugarak csillogása a felhőkarcolók ablakán vagy szálló homok a strandon, napbarnított vagy fehér bőr… lényegtelen. Az African Kiss a tökéletes választás a nyári forróságban, hiszen a kollekció viselésével minden nap úgy érezheted magad, mintha vakáción lennél.

1. Ruha, Answear 2. Kalap, Answear

 1.Ing, Answear 2. Szoknya, Answear  3.Táska, Answear 4.Papucs, Answear

1.Ing, Answear 2.Szoknya, Answear 3.Táska, Answear, 4.Papucs, Answear

 

5.Ruha, Answear 6.Táska, Answear 7.Kalap, Answear 8.Cipő, Answear

 

További cikkek olvasása