Olvasd el, csak 2 perc 16 máj 2019

Nagyvárosi dzsungel – tudod, hogyan éld túl divatosan?

Szerző: Krisztian Sebo
Olvasd el, csak 2 perc

Predátor vagy áldozat? Neked mi a szereped a nagyvárosi dzsungelben. Lesd el trükkjeinket és kiderül, jó nyomot követsz-e a divat útvesztőjében.

Felhőkarcolók, beton, utcák sokasága. Lenyűgöző épületek, komplex infrastruktúra, a szürke dominanciája, magasba nyúló falak végtelen labirintusa, földalatti járatok– üdvözlünk a nagyvárosi dzsungelben. Érezd a város pulzáló ritmusát és reagálj rá, borulj színekbe, akár egy madár. Vagy épp az ellentéte, viselj egyszerű árnyalatokat, olvadj bele a tömegbe, a lényeg, hogy jól érezd magad a bőrödben. Nem számít, melyiket választod, a siker garantált. A lényeg úgyis abban rejlik, hogy magadat adod.

miejska dżungla trendy

Hogyan ébreszd fel vadállati éned?

Ez pofonegyszerű. Természetesen állatminták segítségével, amik kiemelekdnek az idei szezon trendjei közül. A leopárdminta – érthető módon – az egyik legnépszerűbb, de a zebracsíkok és a kígyóminta is hódít, így van miből válogatnod. Tippünk, hogy ne csak a kiegészítőkre limitáld a minták viselését, ruhákon is tökéletesen mutatnak, sőt, ha tetőtől talpig ezekbe bújsz, akkor lovagolod meg igazán ezt a divathullámot.

1.Blúz, Answear 2.Szandál, Answear 3.Top, Answear 4.Ruha, Answear 5.Szoknya, Answear

Hogyan adhatsz csavart a nagyvárosi megjelenéshez?

Mi működhet még az állatminták mellett? A trendi kiegészítők mindenképpen. Manapság a természetes anyagok használata népszerű, így egy fonott táska tökéletes választás, főleg a forró napokon. Emellett viselj bőr és bársony darabokat: a barna meleg árnyalatai, a piros, a vörös és a mustárgsárga biztos befutók, ha kiegészítőkről beszélünk.

1.Táska, Answear 2.Táska, Answear 3.Szandál, Answear 4.Papucs, Answear 5.Táska, Answear

Mit szólsz a visszafogott darabokhoz?

Nem jön be annyira az állatminta? A színekért sem vagy oda? Akkor olvadj bele a városi képbe – szó szerint. Hagyd, hogy a bézs, a szürke, a fekete, a fehér és a barna lendületbe hozzon. Egy laza, természetes anyagból készült póló, egy fodros ruha, egy chino nadrág vagy egy könnyed ing segít túlélni a forróságot.

1.Top, Answear 2.Top, Answear 3.Ruha, Answear 4.Ruha, Answear 5.Nadrág, Answear

miejska dżungla printy

További cikkek olvasása