Olvasd el, csak 3 perc 21 máj 2019

Divatra éhezel? WE ARE THE ANSWEAR

Szerző: Krisztian Sebo
Olvasd el, csak 3 perc

Hajnalodik, fáradt vagy, de mosolyogsz, hiszen egy nagyszerű buliból jöttél. Az úton még megállsz valamit harapni, muszáj az éhséged csillapítani egy ilyen egész estés őrület után.

Tudod, hogy egy szuper bulin vagy túl és azt is tudod, hogy ezt meg kell még ismételned. Jó társaság, különleges atmoszféra, de persze a fő összetevő te vagy. Egy kicsit álljunk is meg nálad – a partiszettednél. Milyen egy jó partiszett? Mindenek előtt kényelmes, lehengerlő és egyedülálló, ez mind garantálja, hogy kitűnj a tömegből. Azt mondod nem könnyű ezeknek mind megfelelni? Nyugi, hagyd, hogy kielégítsük éhséged – legalább a divat iránt – és együtt biztosan megtaláljuk a tökéletes darabokat.

Kalandra vagy trendekre éhezel?

Minden esemény más és más megjelenést követel, minden a körülményektől függ. Mást veszel fel egy partira és mást például egy esküvőre, de egy közös van ezekben az eseményekben. Az, hogy egy csinos ruha tökéletesen megállja a helyét mindkettőn. Először is, a szetted nagy része már meg is van, ha a ruha mellet döntesz, másodszor pedig a divat dzsungelében biztosan megtalálod az álomruhád. Biztosra mennél? Akkor neked egy miniruha a megfelelő választás. Ezek közül is egy laza fazonú, fényes anyagból készült verzió (a flitter is megteszi). Ha valami különlegesre vágysz, maxi ruhát válassz. A sztárok mindig ezekre fazonokra esküsznek és milyen jól teszik. Egy hasonló darab garantálja, hogy nem maradsz észrevétlen.

Ruha, ANSWEAR / Ruha, ANSWEAR / Ruha, ANSWEAR / Ruha, GLAMOROUS / Ruha, ARMANI EXCHANGE

Szeretnél sikkesen kinézni? A menő, midi fazon ezt garantálja. Lehet testhezálló vagy lazább fazonú, mintás vagy egyszínű. Az ördög inkább a részletekben rejlik: válassz különleges dekoltázst, pántos vagy kivágott hátú verziót.

Ruha, ANSWEAR / Ruha, VILA / Ruha, PINKO / Ruha, ANSWEAR / Ruha, GLAMOROUS

Mitől érzed majd igazán jól magad?

A ruhád már megvan, dobd fel kiegészítőkkel. Kezdjük a cipővel: a magassarkú kiemeli az alakod és ha zavar a táncban, egyszerűen csak vedd le. Szandál, körömcipő vagy telitalpú… rengeteg lehetőséged van. Persze a táskáról se feledkezz meg, legyen az váll vagy övtáska – ezek a modellek a legpraktikusabbak és a hétköznapokon is viselheted.

Szandál, PUBLIC DESIRE / Tűsarkú, GUESS JEANS / Szandál, GINO ROSSI / Táska, VERSACE JEANS / Táska, MANGO

Kattints még több termékért >>>

 

További cikkek olvasása