Olvasd el, csak 3 perc 05 júl 2019

Ruhák és menő kiegészítők, amik nem hiányozhatnak egy stílusos pasi szekrényéből

Szerző: Krisztian Sebo
Olvasd el, csak 3 perc

Ebben a nyári melegben, elég nehéz lazának tűnni, főleg divatosnak maradni. Nézzük meg mik azok a alapdarabok, amik a hőség ellenére mindenképpen jó választásnak bizonyulnak és biztosan jól mutatsz majd bennük.

Galléros Póló

A galléros póló majdnem 100 éves, mégse ment ki a divatból – ez jelent valamit nem? A minőségi pamutból készült póló lélegzik, kényelmes és a nyakvonal kidolgozásának köszönhetően nagyon stílusos. Ne agyalj, dobd be a táskádba, ha nyaralni mész, tökéletes opció lehet az ingek helyett.

1.Póló, Polo Ralph Lauren 2.Póló, Lacoste 3.Póló, Tommy Hilfiger 4.Póló, Tommy Hilfiger 5.Póló, Lacoste

Elegáns sort

A framersort túl laza és ebben a kánikulában nem is a legpraktikusabb viselet. Helyette válassz inkább természetes anyagból készült rövidnadrágot – legyen térd fölé érő, a szárán viszahajtott (ez csak egy tipp). Kiegészítheted a sortot egy bőr vagy egy fonott övvel, így még menőbb lesz az összhatás.

1.Sort, Tommy Hilfiger 2.Sort, Tomy Hilfiger 3.Sort, Napapijri 4.Sort, Tommy Hilfiger 5.Sort, Scotch & Soda

ubrania i dodatki premium na latoEszpadrill és mokaszin

A flip-floppot és a tornacipőt eldughatod a szekrény aljába. A bőr mokaszin puha, kényelmes és benne van az a bizonyos plusz. Ugyanis nem csak a nyaralás alatt válhat be, de tökéletes alternatívája a klasszikus, elegáns cipőknek, tehát melóba is simán felveheted. A nyár slágere az eszpadrill. A prémium minőségű szövetből vagy bőrből készült verziók remekül mutatnak és egy chino gatya, fehér ing kombóval például verhetetlenek.

1.Cipő, Gino Rossi 2.Eszpadrill, Polo Ralph Lauren 3.Eszpadrill, Tommy Hilfiger 4.Eszpadrill, Tommy Jeans 5.Eszpadrill, Joop!

Kalap

A kalap nem csak a naptól véd meg, de elég laza és stílusos kiegészítő. Azt javasoljuk, hogy a klasszikus darabokra utazz: ilyen a panama vagy a hajós kalap. Ha azonban mégis valami más mellet tennéd le a voksod, a kalap szövésére és anyagára mindenképpe fordíts figyelmet. A kiálló szálak es az eldolgozatlan élek gáz összhatást adnak es tönkretehetik az összképet.

Bőrtáska és a többiek

Ha eddig csak hátizsákot viseltél, akkor ideje váltani, mondjuk valami elegánsabb darabra. Egy szép bőr kézi vagy postás táska mindennel passzol, így remekül variálhatod, jó vétel. Tökéletesen bele fog passzolni a már meglévő gardróbodba, így jó befektetés.

1.Táska, Guess Jeans 2.Hátizsák, Tommy Hilfiger 3.Karóra, Diesel 4.Karóra, Tommy Hilfiger  5.Öv, Scotch & Soda

 

További cikkek olvasása