Olvasd el, csak 3 perc 04 júl 2019

Ez a tökéletes nyári megjelenés 3 alapszabálya

Szerző: Krisztian Sebo
Olvasd el, csak 3 perc
Te sem tudod, hogyan lehet a legnagyobb kánikulában makulátlan megjelenést összehozni? Még szerencse, hogy mi igen! Mindössze 3 szabály betartása elég és megvan a stílusos szett, legyen szó egy nyári partiról, egy tengerparti sétáról vagy egy medencés buliról.

Válaszd a szezon legforróbb kiegészítőit

Ebben a szezonban van jó pár olyan darab, ami megmelengeti a divat szerelmeseinek szívét és mindenki megjelenésében ott a helyük. Platformos eszpadrill cipők, csinos kézitáskák, amik pont arra jók, hogy a legszükségesebb dolgokat beledobd: kulcs, teló, pénztárca. Vagy például egy hatalmas karimájú kalap, ami megvédi arcod a nap sugarai elől, de például egy menő bikini sem hiányozhat a repertoárból. Ezek, ha úgy vesszük alapdarabok és minden divatguru szekrényében nélkülözhetetlenek.

1. Kalap, Tommy Hilfiger 2.Bikini felső, Tommy Hilfiger 3.Táska, Calvin Klein 4. Szandál, Tommy Hilfiger 5.Táska, Liu Jo

modne ubrania na lato

Kapj fel fehéret!

Hogy mi a nyár színe? Semmi kétség – a legnemesebb árnyalat, a fehér. A napbarnított bőrőn csodásan mutat, csakúgy mint a napon, így nincs más dolgod, mint néhány ilyen darabot beszerezni a nyaralásodra és  kb. meg is vagy. Ha mindez nem lenne elég, a fehér szuperül megy az arany ékszerekkel, a fonott vagy állatmintás kiegészítőkkel, tehát az összes top trenddel. Ha bizonytalan vagy mindig menj biztosra: egy fehér blúz sorttal, egy minimalista ruha vagy egy culotte nadrág egy egyszerű toppal – néhány ötlet, amik mindig beválnak.

1.Farmersort, Miss Sixty 2.Szoknya, Calvin Klein Jeans 3.Felső, Liu Jo 4.Ruha, Liu Jo 5.Nadrág, Tommy Hilfiger

Ne feledkezz meg a prémium anyagokról

A legforróbb napokon szinte tilos poliészter vagy más mesterséges anyagból készült cuccot viselni. Nem csak azért, mert megsülsz majd benne, de azért se, mert rombolja az összképet. Nyáron inkább válassz természetes, szellős anyagokat, amik hagyják a bőröd levegőzni: ilyen a pamut, a len a viszkóz vagy a selyem. Ezek nem csak kényelmesek a hőségben, de divatosak és szuperül mutatnak a nyári szettekben.

1.Ruha, Tommy Jeans 2.Ruha, Silvian Heach 3.Ing, Calvin Klein Jeans 4.Szoknya, Guess Jeans 5.Nadrág, Scotch & Soda

akcesoria i ubrania na lato

 

További cikkek olvasása