Olvasd el, csak 3 perc 28 jún 2022

Azok a bizonyos álmatlanságot hozó vádlik

Szerző: Krisztian Sebo
Olvasd el, csak 3 perc

Hány nő forog álmatlanul éjszakánként az ágyában, ha arra gondol, a vádlija túl széles? Mennyi és mennyi olyan külső tényező van a Föld kerekén, amiket valaki egyszer elfogadott, meghatározott és követendőnek beállított? Ezernyi! Pedig ezek közül aligha akad olyan, ami mindenkire egyen sablonként ráhúzható. Korántsem. Így aztán a sokat emlegetett vádlikérdés sem annyira fekete vagy fehér, mint ahogy azt a legtöbben sejtik. Úgyhogy érdemes utánamenni annak, hogy mi az, ami egy ilyen alkati szituációból kihozható.


A szépség kényelmetlenséggel jár?

Nem, nem és nem! Még akkor sem, ha a mai napig akadnak olyan szószólók, akik állítják, hogy van az a fokú kisugárzás, amiért konkrétan meg kell szenvedni. Miközben a valóság ennek az ellenkezője. Ha a szépség, a vonzerő adott, akkor semmiféle küzdelemre nincsen szükség ennek a kifejezésére. Na, de hogy visszakanyarodjunk a témánkhoz, a széles vádli sem arra született, hogy mindenféle keskeny lábbelibe legyen beleerőltetve, ami szorít, nyom, horzsol, bök és a diszkomfort az esetében garantálható. Nem! A csizma széles vádlira az a kialakítási forma, ami minden vélt vagy valós problémát megold, pusztán annak köszönhetően, hogy nem mindennapi kényelmet kínál. És nem egy kilométeren.
A széles szárú csizma kifejezetten trendi viselet, ami ráadásul egyre népszerűbb. Viszont az is igaz, hogy nem feltétlenül áll jól mindenkinek. Úgyhogy ha eddig azt gondoltad magadban, hogy a széles vádlinak nincsenek előnyei, sőt tulajdonképpen csak a hátrányait ismered, akkor íme egy jelentős pozitívum. Ez az a modell, ami leginkább ebben a helyzetben jöhet számításba, mert ekkor teljesítheti ki a rendeltetett sorsát. Ugyanis a megjelenése kétségtelenül vonzó, ami nem hogy nem emeli ki a vádli, sokszor túlságosan is túlmisztifikált “hibáit”, hanem elfedi azokat. Mivel stílusos kiegészítő, így aztán öröm ránézni, ami szintén a sikeresség borítékolója.

Az extra széles szárú csizma ápol és eltakar, nagyon röviden így is összefoglalhatjuk a pozitívumait. Ha idáig azt gondoltad, hogy nincs menekvés és nincs olyan lábbeli a glóbuszon, ami hozzád illene, amit igazi könnyedséggel viselhetsz, akkor íme. Íme a válasz az eddigi dilemmáidra és íme az alternatíva, ami kényelemmel, kellemmel és elégedettséggel ajándékozhat meg. A hosszú szárú csizma széles vádlira nem a tömegek viselete. Nem az unásig ismételt cipők családjához tartozik. Nem áll jól mindenkinek, egyúttal a megjelenését nem lehet szó és tettek nélkül hagyni. Annyira jellegzetes, különleges és egyedi. Na pontosan így fordíthatóak át a vélt vagy valós hátrányok előnyökké. Minden kizárólag nézőpont kérdése.

Mire figyelj vásárlás közben?

Amikor a legmegfelelőbb variáció után kutatsz, akkor ne felejtsd el a vádlid körméretét is alapul venni. Nem elég ugyanis kizárólag a talp mérettel kalkulálni. Ha a kiszemelt modell szára szorít, vagy éppen döbbenetesen eláll a lábadtól, akkor semmiképpen sem ideális választás. Ha erre az aprónak tűnő részletre nagy figyelmet szentelsz, akkor ellenben nem érhetnek kényelmetlenségeket hozó meglepetések.

Természetesen a szín kiválasztása is rád vár, s a kiegészítők felsorakoztatása is izgalmas feladatnak tűnik. A hosszú szárú csizmához amúgy kifejezetten jól állnak a buggyosabb, bővebb fazonú nadrágok, amik szintén nagyszerűek a kényesebbnek ítélt alkati részletek elfedésében. Szóval ha eddig szorongást váltott ki belőled a vádlid szélessége, akkor a fentiek fényében van egy jó hírünk a számodra. Az általad eddig problémának ítélt tulajdonságod a szexepileddé válhat!

 

További cikkek olvasása