Olvasd el, csak 5 perc 17 júl 2020

A szabadba indulsz? Mutatjuk, milyen cuccok jönnek jól a nyári kiránduláshoz

Szerző: Krisztian Sebo
Olvasd el, csak 5 perc

A nyár tökéletes időszak bármiféle programhoz. Ezekhez az időtöltésekhez praktikus és divatos cuccok is kellenek, sőt, a legjobb, ha ez a két feltétel egy termékben egyesül. Fedezd fel válogatásunkat, mutatjuk a kedvenceinket.

litnia-prohulianka-yakyi-look-obraty

A kényelem a kulcsszó, amikor a nyári kirándulásokról beszélünk. Legyen szó egy rövid sétáról vagy egy hosszabb túráról, viseleted nagyban befolyásolja a szabadidő minőségét. A jól megválasztott darabok nem csak divatosak lehetnek, hanem mindenekelőtt garantálják, hogy kényelmesen és biztonságosan töltsd az időt a szabadban.

Mit viseljünk cangázáshoz?

A biciklizés nagy divat lett mostanság. Az év ezen szakaszában megugrik a kétkeréken közlekedők száma, sokan szeretik íly módon elkerülni a tömött buszokat és villamosokat és emellett gyorsabb célbajutást eredményez, valamint jó kikapcsoládsi forma és az egészségnek is jót tesz. Ha nem profi cangásnak készülsz, nem kell technikai darabokat beszerezned, elég mindössze néhány alapszabályt betartanod. Válassz lapostalpú cipőt, ez az agyik legfontosabb. A nagy melegben ez lehet egy könnyű sneaker, espadrilles vagy kényelmes szandál. A sort és a chino nadrág zsebekkel szintén okos választás, de emellett a leggings is megállja a helyét. Egy könnyed, nyári ruhában is bicajra pattanhatsz, a lényeg, hogy ne lógjanak belőle különféle anyagok, legyen sportos vagy laza, a lényeg a kényelem és hogy jól tudj benne mozogni. A hosszúszárú nadrágok vagy maxiszoknyák abban az esetben válnak be, ha testhez simulnak, így elkerülhető, hogy a küllőbe akadnak. Mivel az időjárás igen változatos mostanában, egy esőkabát mindig legyen nálad. Egy hátizsák is nagyon jól jöhet ha cangázni indulsz, ebbe minden cuccod kényelmesen elfér és nem kell attól tartanod, hogy elhagyod vagy kiesik a zsebedből.

Puma leggings / Tommy Hilfiger cipő / Adidas felső

Kirándulás! Mik jöhetnek igazán jól?

Vidéken tervezel túrázni? Esetleg erdőbe vagy egy folyó partjára készülsz? Akkor a kényelmes, sportos darabokat ne hagyd otthon! Idén az influenszerek nagy kedvencét, a biciklis nadrágot például simán tesztelheted, ha kimozdulsz. Kombináld crop-toppal vagy pólóval. A hidegebb napokon a kapucnis pulcsi jön jól igazán, de egy farmerdzseki vagy vékony kabát is praktikus. Mindenképpen természetes, lélegző, légies anyagokat keress, ha ruhavásárlásra adod a fejed. Az új technológiák szerelmesei kipróbálhatják a könnyen száradó anyagokat, amik nem szívják magukba az izzadságot, hanem elvezetik azt. Ilyen pólókaz, felsőket könnyen találsz, akár pulcsi alá is tökéletesek. Ha speckóbb darabokat keresel, arra is van ötletünk. A lábbelik között például rengeteg különféle speciális verzió létezik, ami komolyabb túrákra tökéletes. Ha nem hegyet mászni indulsz, a túrabakancs helyett egy sportcipő is megteszi, ha a terep engedi, egy kényelmes szandál is belefér.

  

adidas Originals pulcsi / Fila sortFemi Stories póló

  

adidas Originals top / Puma sneaker / Helly Hansen kabát

litnia-prohulianka-yakyi-look-obraty

Kiegészítők, amik nélkül el se indulj

A nyári melegben talán a legalapvetőbb kiegészítő egy sapka, ami több formában is jelen van az idei szezonban. Baseball sapka, halászsapka – előbbi és utóbbi is jó döntés. Ha a sapka nálad nem pálya, kipróbálhatsz kendőket is, amik divatosak és univerzálisak, mivel fejen és nyakban is hordhatóak. A napszemüveg a másik kézenfekvő választás, szintén sok stílusban elérhető. Nem kell a túl sportos darabokat választanod, lehetnek ezek retró stílusúak, modernek, attól függ milyen szettet választasz. Mi még az övtáskát vagy hátizsákot javasoljuk, ha túrázni mész, ezekbe minden szükséges irat belefér, sőt még a mobilod és a pénztárcád is.

  

Pepe Jeans napszemüveg / Mango kendő / Answear táska 

  

Volcom sapka / Guess Jeans táska / Answear napszemüveg

litnia-prohulianka-yakyi-look-obraty

További cikkek olvasása