Mit viseljünk 2020-ban egy nyári esküvőre? Inspirációk nőknek és férfiaknak

Szerencsére a nyári esküvők nem maradnak el, persze más keretek között zajlanak, mint eddig. Ha vendégként érkezel, joggall merülhet fel a kérdés, mit viseljek? Inspirálódj ajánlásainkból, mutatjuk a legjobb darabokat.

mit kell viselni egy nyári esküvőre

A nagy bandázásnak idén búcsút mondhatunk, de az esküvők szerencsére nem maradnak el. Jó hír ez a szerelemspárnak, valamint a vendégeknek is. Ha a második csoportba tartozol, akkor azon is el kell gondolkoznod, mit viselj a nagy melegben úgy, hogy az alkalomhoz illő legyen. Mutatjuk, mi mit javaslunk.

Alkalmi ruhák 2020

Az alkalmi ruha a legjobb opciónak bizonyul. Elegáns és praktikus – mindössze pár részletre kell figyelned, hogy tökéletes megjelenést kapj. Az idei évben a pasztell színek hódítanak, érdemes észben tartani őket, ha ruhaválasztásra kerül  a sor – lila, citromsárga, kék, levendula, menta – csak hogy néhányat említsünk. Mi van akkor, ha a pasztell árnyalatok pl. téged sápasztanak vagy nem mennek a bőrszínedhez? Repülj rá egy virágmintás vagy egy élénk színű ruhára, ezekkel nem lehet melléfogni. Biztosan eleget hallottad már, de a fekete vagy fehér tilos, ha esküvőre indulsz, így ezeket nagy ívben kerüld el.

Ha valami különlegesebbre vágysz és stílusod is elbírja, a ‘cut out’ (kivágott) verziók is szóba jöhetnek. Ha a trendeket követnéd, húzz maxiruhát, sokat segít, hogy egy görög istennőre hajazz a barátnőd nagy napján. Persze ne feledd, az sosem jó, ha túlragyogod a menyasszonyt, így ha visszafogottabb darabot választanál, egy szatén vagy romantikus, fodros verzió is megfelelő.

Vero Moda ruha / Answear ruha / Morgan ruha

Milyen kiegészítők mellett dönts?

Egy elegáns alkalom – mint az esküvő – megfelelő kiegészítőket kíván. Ez alatt magassarkó cipőkt és elragado kistáskákat értünk. Csakúgy, mint a ruháknál, a pasztell árnyalatok a kiegészítőkön is megjelennek és trendinek számítanak. Ha valami markánsabbra vágysz, az állatminta mellett is dönthetsz. Ékszerek terén a kifinomult, visszafogott verziók hódítanak, mint a medálos nyakláncok, apró karkötők, lógós fülbevalók, gyönggyel vagy kövekkel.

kiegészítők egy nyári esküvőhöz

Öltöny, ami valóban öltöztet

A poliészter öltönyök ideje lejárt, legnagyobb szerencsénkre. Az ideális szett a szezonon és az alkalom jellegén múlik. Ha elegánsabb partira mész, ami este 6 után kezdődik, akkor formális, fekete öltönyt válassz. Ha ez a helyzet nem áll fenn, akkor lazább szettet is bedobhatsz. Nyáron a világosabb árnyalatok (kék, a világosszürke, a bézs vagy a sötétzöld) és természetes anyagok (pamut vagy kevert anyagok) jobban alkalmazkodnak az időjáráshoz, praktikus választás. Ha mintás zakót vásárolnál, a kockés vagy csíkos verziók is jók, ezeket chino nadrággal vagy, ha az alkalom engedi farmerrel is felveheted.

ruha egy nyári esküvőre

Kiegészítők férfiaknak nyári esküvőkre

Általában, ha férfi kiegészítőkről van szó, a cipőnél és óránál megáll a tudomány. Egy esküvő esetén sokkal több mindennel kísérletezhetünk. Itt vannak a díszzsebkendők és a nyakkendők például. Az öltönyökhöz tökéletesen passzolnak a bőr kiegészítők, mint a bőröv vagy karóra. Ha valami extrára vágysz, játssz a színekkel és mintákkal – viselj mintás zoknit, ami egészen biztosan feldobja az egész megjelenésed.

stilizációk egy nyári esküvőre

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Google+