Pólómánia – minden, amit a szezon legdivatosabb pólóiról tudnod kell

A laza stílusnak mindössze egy királya lehet – a póló évszázadok óta kiszolgál minket, méltó a címéhez. Nem csak időtlen alapdarabnak tartjuk, sokkal több annál, egy divatos kiegészítő, a nyári szettek elengedhetetlen kelléke. Mutatjuk, hogyan viseld a pólókat ebben a szezonban.

t-shirt-madness-vse-shcho-potribno-znaty-pro-naimodnishi-futbolky-lita-2020

Az elmúlt 100 évben a póló a férfiak alsóruházatától – amit amúgy nem is lehetett utcán, magában viselni – egy olyan alapdarabbá fejlődött, ami elengedhetetlen és nélkülözhetetlen a mindennapokban. Ezen tűlmenően a pólók nem csak divatosak, gondosan kiválasztva megreformálhatják stílusunkat, üzeneteket közvetíthetünk velük, amikkel azonsulni tudunk illetve sok esetben álláspontunkat is kifejezhetjük segítségükkel. Ez már sokkal többről, mint csak a trendekről szól.

A nyár slágere – a legtrendibb pólók

Úgy tűnhet, hogy pólók terén nincs már új a nap alatt. Az idei szezon elején az ujjatlan, klasszikus pólók mentek nagyot. Az előbb említett verziókat és válltöméses pólókat az Instagram sztárok is népszerűsítették, nem csoda, hogy hamar sláger lett belőlük. Ezek a  pólók lazák, sok szabadságot nyújtanak, hogy farmersorttal vagy akár chino nadrággal viselhessük őket.

Ha az idei trendekkel akarod felvenni a lépést, a trendszíneket nem hagyhatod figyelmen kívül. A pasztell árnyalatok, mint a levendula, menta vagy kék tökéletesen mutatnak az oversized pólókon. A batikolt motívumok és minták idén nagyon népszerűek, sok esetben hordoznak üzenetet, így viselőjének önkifejezésre is lehetősége nyílik egy-egy ilyen darab mevásárlásával.

A termék részleteiért kattints a képekre!

      

     

t-shirt-madness-vse-shcho-potribno-znaty-pro-naimodnishi-futbolky-lita-2020

Pólók, amik nem hiányozhatnak a szekrényedből

A szezonális trendeket persze megéri követni, de vannak olyan alapdarabok, amiket évről-évre mindig beszerzünk, ezek az örök klasszikusok. Az univerzális pólók kényelmesek, jó anyagból készülnek, klasszikus fazonok. Ilyen alatt az O, V nyakú darabokat értjük, amik praktikusak és rengeteg szetthez tökéletesen alkalmazkodnak, stílustól függetlenül. Az fehér és fekete mellett bátran beszerezhetsz bézs, szürke és sötétzöld verziókat, hidd el, jól jönnek majd. A logós darabok is hatalmas sikernek örvendenek, gondolj csak a Levi’s vagy a Guess Jeans pólóira, ikonikusak. Persze a filmes jeleneteket felsórakoztató felsők mellett sem lehet elmenni, ezek a nyolcvanas, kilencvenes éveket idézik. Ha nosztalgikus típus vagy, bátran raktárazz be ezekből, alkalomattán tök jól jönnek és szívesen húzod elő a gardróbodból majd.

A termék részleteiért kattints a képekre! 

     

     

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Google+