Olvasd el, csak 3 perc 26 febr 2021

A Medicine a Botanical Stories kollekcióval köszönti a tavaszt

Szerző: Krisztian Sebo
Olvasd el, csak 3 perc

A Medicine egy igazán különleges kollekcióval nyitja meg a tavaszt! Hagyd, hogy a természet ereje elvarázsoljon és a történet messze repítsen. A Botanical Stories egy üde, friss kollekció, hiszen a természet sosem megy ki a divatból.

Tavasszal a téli álomból szenderülünk fel és még közelebb akarunk lenni a természethez. Innen merítünk inspirációt és találunk harmóniát, ami olyan fontos az életünkben. A kollekció az utazás utáni vágyakozásunkat és a megújulásra való igényünket is magában hordozza, mindamellett pedig fellebbenti a fátylat a természet titkairól és varázslatos világáról.

A kampányban szereplő modellek megfigyelők, a természet felfedezői, akik a textúrákat, struktúrákat és színeket vizsgálják. Értéket látnak a pillanatban, a mának élnek. Az érzékenységet éltetik, mindenben felfedezik a szépséget, még a természet legkisebb elemeiben is – mondja  Karolina Stawska művészeti vezető.

sweter medicinekoszula medicine

 

Botanical Stories – minden, ami az új szezonhoz kell

Tekintsük kicsit a kollekció mögé most. Minden hasznos, jól variálható darab, ami tavasszal jól jöhet megtalálható benne. A leghangsúlyosabbak a földszínekben és virágmintákban fürdő ruhák, pólók, blúzok. A romantikával és sejtelmességgel fűszerezett tervezés miatt bármilyen szettet feldobnak ezek a darabok, tökéletesek utazásokhoz vagy akár hétköznapokon is.

A pragmatizmus kedvelői biztosan találnak maguknak kedvenc darabokat a Botanical Stories kollekcióban. Az univerzális színek lehetővé teszik, hogy bármilyen alkalomra találj magadnak megfelelő cuccot, de ugyanúgy jól működnek a hétköznapokon is. A menő kabátok, farmerkabátok, kényelmes pulcsik és mellények egyaránt megtalálhatóak a kollekcióban.

Rejtett történetek a mintákban

A kollekció nem lenne ennyire hatásos, ha a minták nem kapcsolódnának szorosan a természethez. A minták viselésével kifejezheted egyéni stílusod és közelséged a természethez. Sejtelmes vegetáció jelenik meg a ruhákon, absztrakt minták jelennek meg a felsőkön és a kockás motívumok adnak kis komolyságot a tavaszi őrülethez.

bluza medicinebluzka medicinebluza medicinekoszula medicine

További cikkek olvasása