Olvasd el, csak 4 perc 27 febr 2020

A legforróbb farmertrendek: mutatjuk 2020 legdivatosabb farmereit

Szerző: Krisztian Sebo
Olvasd el, csak 4 perc

A farmer kultikus darab, a toppon van, de évről-évre változik, hogy milyen fazon vagy típus számít menőnek. Idén is van olyan verzió amit jobb elfelejteni, de olyan is, ami most kap csak igazán nagy teret. Mutatjuk, melyik az az 5 darab, ami 2020-ban be kell szerezned

modne jeansy

Flared farmer

A hetvenes években számított nagy sikernek, most visszatér. Nem teljesen új, hiszen az előző szezonban már felütötte a fejét. A lényeg, hogy érdemes egy flared farmert beszerezned, legyen az bootcut, trapéz vagy ultra-széles verzió. A klasszikus bootcut a hatvanas, hetvenes években volt főleg jelen, manapség olyan divatcégek értelmezték újra,mint a Celine, de a divatimádó celebek és influenszerek is előszeretettel viselik. A retró trendek szerelmesei örülhetnek, a trapézfarmer újra divatos. Régen úgy gondoltuk, hogy sosem engedjük majd el ezt a fazont, megesküdtünk rá, hogy sosem hordunk szűk farmert, most pedig milyen jól elfér egymás mellett mindkét darab. Ha trapéz fazon mellett teszed le a voksod, mindenképpen magassarkú cipővel viseld. A magasderekú darabok is visszatérnek a szezonban, ezek hosszítják a testet, kiemelik a csipőt.

    

Mango / Iceberg / Pinko / Pepe Jeans / Guess Jeans

Balloon fit farmer

A derékon passzos, lefelé bővülő fazon, ami a bokánál szintén szűk – ezek a ballon fit farmer legjellegzetesebb vonásai. A nyolcvanas évekből visszatérő modell elég megosztó és nem is mindenkinek fog jól állni, de tény, hogy kényelmes és hogyha jó cuccokkal variálod, ütős megjelenést kaphatsz.

    

Pinko / Answear / Miss Sixty / Answear / Medicine

modne jeansy na wiosnę

Szaggatott farmer

Egyszerűen nem lehet megunni, a szaggatott farmerek minden szezonban jelen vannak. Az idei verziók a kétezres évek trendjeit hozzák vissza, hiszen a szaggatás egy kicsit visszafogottabban, a combrésznél jelenik meg. Givenchy mondjuk pont az ellenkezőjét tette és kollekciójában teljesen szétszaggatott darabokat mutatott be. Persze neked nem kell idáig elmenned, a kisebb lyukakkal elátott farmerekben is trendi lehetsz. Az ilyen farmerekhez oversized kabátot, fehér inget vagy pólót is kombinálhatsz, tök jól variálható darab.

    

Levi’s / Answear / Pepe Jeans / Lee / Mango 

Skinny farmer

A hírek arról szóltak, hogy tavaly örökre elfelejtjük ezt a típust, azonban az élet máshogy hozta. A csőnadrágokat még mindig nem tudjuk elfelejteni és az eladások alapján egy ideig ez még így is marad. A magas derekú verziók mennek a legjobban, ezek kiemelik az alakot.

    

Levi’s / Diesel / Noisy May / Answear / Desigual

Egyszerű és rövid

Culotte, bermuda – a tavaszi szezonban a rövid fazonok is hódítanak. A kifutókat is megrohamozták, Chanel bemutatóján is jó oér darab jelen volt.  Ami megkülönbözteti őket a többi sorttól, az az uniszex karakter és szélesebb, egyenes szár. Ezekben a darabokban nem mindenki fog jól kinézni, de ha magas vagy, bátran viselheted. HA imádod, és alacsonyabb vagy, akkor magassarkúval te is bevállalhatod.

    

Mango / Desigual / Tommy Hilfiger / Answear / Leejakei modne jeansy

 

További cikkek olvasása