Olvasd el, csak 3 perc 10 márc 2020

Trendriadó – ezek a 2020-as tavasz/nyári szezon legjobb trendjei

Szerző: Krisztian Sebo
Olvasd el, csak 3 perc

Végre az új szezon kapujában állunk, az időjárás is kedvez, hogy kiélvezzük a trendeket. Most megtudhatod, mit érdemes az irodában, alkalmakkor vagy a rohanós hétköznapokon viselned.

Trendek munkához

Kezdjük a klasszikus és elegáns megoldásokkal. A 2020-as tavaszi szezonban keresd a minimalista szetteket, amik a kilencvenes éveket idézeik. Ceruzaszoknya, blézer, szivarnadrág – ezeket egytől-egyig levadászhatod, de egyszerű színekben és klasszikus mintákban, mint pl. a csíkos. A tökéletes megjelenés sokban múlik a kiegészítőkön. A nagyméretű, gyűrött hatású táskák visszatérnek és, hogy a cipőkről se feledkezzünk meg, a kerekorrú darabok ismét hódítanak.

    

Medicine / Mango / Guess Jeans / Patrizia Pepe / Guess Jeans

Trendek randira  

Azt hiszed, búcsút kell intened a bőrhatású cuccoknak tavasszal? Nos, rosszul gondolod, hiszen ezek a ruhadarabok még egy jó ideig velünk lesznek – főleg azok a verziók, amik műbőrből készültek. Fazon szempontjából a fodros, rakott, puffos darabok trendinek számítanak, ezek közül is azok, amik kiemelik az alakot. Választhatsz sortot, ahogy a Marni bemutatóján láthattuk vagy bő nadrágot és  szoknyát. Nem kell visszafognod magad a színek terén sem: a barna árnyalatai, a bézs, a fehér és az élénk árnyalatok is divatosak, mint a türkiz és a piros.

    

Answear / Guess Jeans / Answear /  Answear / Pinko

Streetwear trendek

A farmer, mint tudjuk, minden szezonban trendi és sosem megy ki a divatból csak formálódik szezonról-szezonra. Idén éppen a klasszikus fazonok törnek utat maguknak – egyenesszárú, bőszárú, csőszárú és még folytathatnánk. A farmerkabátok minimál fazonban, de számtalan stílusban jönnek, így bárki megtalálhatja a magához passzolót. Bátran viselhetsz idén farmer ceruzaszoknyát, sortot és miniszoknyát is, ezek rengeteg alkalomhoz passzolnak majd, jól ki tudod használni őket. A farmercuccokat magukban vagy egymással kombinálva is viselheted, a denim-on-denim stílus még mindig trendi és ha a megfelelő árnyalatokat kombinálos isteni szettet rakhatsz össze.

    

Answear / Pinko / Diesel / Miss Sixty / Patrizia Pepe

További cikkek olvasása