Olvasd el, csak 4 perc 26 ápr 2021

2021-es nyári trendek férfiaknak – mutatjuk a legmenőbb darabokat

Szerző: Krisztian Sebo
Olvasd el, csak 4 perc

Ne hagyd, hogy a trendek meglepjenek. Nézd meg a szezon slágereit, a top színeket, valamint a ruhákat és kiegészítőket, amelyek segítségével stílusosan vészelheted át a nyarat. Íme a legmeghatározóbb trendek a férfidivatban, amelyeket érdemes szem előtt tartani a szezonban.

A legdivatosabb színek

Uraim, ne féljünk a színektől! A nyári szezont az élénk színek uralják majd, amelyeknek köszönhetően kitűnhetsz a tömegből. Elsősorban a pasztellszínek különböző árnyalataira összpontosítunk, a rózsaszíntől a liláig, a kéktől a bézsig. Ha valami erősebbre vágysz, válaszd a neonszíneket: lime, citrom, narancs – ebben a szezonban nem csak a sportkollekciókban láthatjuk őket. A trendi színek remekül mutatnak öltönyökön, minimalista ingeken, melegítőkön és chino nadrágokon.

 

A te nyári must have darabod: bermuda és ing

Nem feltétlenül kell ezt a két darabot kombinálnod (bár nagyon ajánljuk) – fontosabb, hogy illeszkedjenek a nyári ruhatáradba. Az idei szezonban visszatér a bermuda. A szélesszárú, térdig érő nadrágok egy csipetnyi retró bájjal tűntek fel a Gucci, a Dolce&Gabbana, a Jacquemus és sok-sok más top tervező kifutóján. A lényeg, hogy a megfelelő cipőt (pl. egy fehér tornacipőt, színes zoknit vagy sportos papucsszandált) és a megfelelő felsőt válaszd hozzá. Kombináljuk a bermudát pasztellszínű pulóverekkel, pólókkal és bomberdzsekikkel vagy ingekkel. Ez utóbbi az idei szezon egyik nagy visszatérője. Már nem azonosítható teljesen az irodai stílussal – oversize változatban, hawaii vagy retró mintával borítva minden szett divatos elemévé válik.

Munkaruha minden nap

És ha már az irodai öltözékeket említettük: egy év kihagyás után már nagyon hiányoltuk a zakókat, öltönyöket és ballonkabátoat, amelyek új változatban térnek vissza hozzánk. Az oversize szabásra összpontosítunk – a bő fazonú nadrágok és kabátok egy laza, könnyed outfitet alkotnak. Nem félünk az 1970-es évek inspirációjához nyúlni, megtörjük a mintákat (például farmerrel), érdekes részleteket villantunk, például hatalmas, foltos zsebeket, és kísérletezünk a színekkel. Égszínkék vagy élénkpiros öltöny? Miért ne!

Kényelem nem csak ünnepnapokon

A kényelem rajongóinak jó hírünk van – a melegítőszettek maradnak velünk. A puha kötött nadrágot farmerdzsekivel kombináljuk, a legdivatosabb színekben és nyomatokkal – például pszichedelikus batikolt és virágmintákkal. Idén nyáron a tréningruha új értelmet nyer: a kötött bermuda és egy puha, monokróm pulcsi lesz a kedvenc öltözéked a különböző alkalmakra.

További cikkek olvasása