Olvasd el, csak 3 perc 19 jún 2020

White Sands – megérkezett a legújabb nyári kollekció az Answeartől

Szerző: Krisztian Sebo
Olvasd el, csak 3 perc

Sivatagi vibe egy kis bohém beütéssel. Ha a visszafogott árnyalatokat, a természetes anyagokat és a nőies, kényelmes fazonokat egyaránt szereted, legújabb kollekciónk neked szól. Érezd a szél fuvallatát a hajadban és a perzselő homokot a talpad alatt új White Sands kapszulakollekciónkkal.

white-sands-by-answear

Homok, nyári szél, kék ég és végtelen horizont. Az, hogy sokszor a természet inspirálja a divatot, már régóta köztudott, rengeteg ihlet forrása és ezt az Answear márka is felismerte, sőt, alkamazta legújabb kollekciójának megalkotásakor. Ez leginkább a természetes anyagokban, a könnyed, légies vonalvezetésben és a fehér és barna árnyalatainak használatában mutatkozik meg, a White Sands kollekció ezekre az alapokra építezik. A kollekció darabjait úgy alkották meg, hogy nem csak a nyaralás alatt, de a nagyvárosi forgatagban is megállják a helyüket.

White Sands – kifinomult fazonok és árnyalatok

A sivatagban az árnyalatok egy kisebb palettája található csak meg. A White Sands kollekció is így épül fel: a színek kifinomultak és korlátozottak, a domináns fehéret minták és fekete díszítések teszik kontrasztossá. A kollekció azoknál a nőknél talál majd igazán be, akik nem a színek szerelmesei. Megelégszenek a klasszikus árnyalatokkal, viszont szem előtt tartják az anyagok minőségét és a kifinomult fazonokat.

white-sands-by-answear

white-sands-by-answear

Meglepő dolgok a kollekcióban

A sivatagi referencia nem csak a színek használatában köszön vissza, hiszen a természetes anyagok legalább ennyire fontosak és észrevehetőek a kollekcióban. A struktúrált viszkózból készült pólók és ruhák egyedi megjelenést biztosítanak, a pamutból készült verziókon hímzések taláthatóak. Persze a bohém stílus jegyei is visszaköszönnek egyes darabokon, például dísztárgyak vonalai a felsők, blúzok ujjain és rusztikus elemek a farmernadrágokon. Természetesen a közelgő kánikuláról sem feledkezhetünk meg, a kapszulakollekció fodros, spagettipántos maxiruhákat és magasderekú bermudasorotokat is felsorakoztat, amik a szezon nagy kedvencei. A White Sands kollekciót a kiegészítők teszik teljessé, amik természetes anyagokból készültek, mint a fonott táskák, szandálok és övek.

white-sands-by-answear

white-sands-by-answear

További cikkek olvasása