White Sands – megérkezett a legújabb nyári kollekció az Answeartől

19/06/20

Sivatagi vibe egy kis bohém beütéssel. Ha a visszafogott árnyalatokat, a természetes anyagokat és a nőies, kényelmes fazonokat egyaránt szereted, legújabb kollekciónk neked szól. Érezd a szél fuvallatát a hajadban és a perzselő homokot a talpad alatt új White Sands kapszulakollekciónkkal.

white-sands-by-answear

Homok, nyári szél, kék ég és végtelen horizont. Az, hogy sokszor a természet inspirálja a divatot, már régóta köztudott, rengeteg ihlet forrása és ezt az Answear márka is felismerte, sőt, alkamazta legújabb kollekciójának megalkotásakor. Ez leginkább a természetes anyagokban, a könnyed, légies vonalvezetésben és a fehér és barna árnyalatainak használatában mutatkozik meg, a White Sands kollekció ezekre az alapokra építezik. A kollekció darabjait úgy alkották meg, hogy nem csak a nyaralás alatt, de a nagyvárosi forgatagban is megállják a helyüket.

White Sands – kifinomult fazonok és árnyalatok

A sivatagban az árnyalatok egy kisebb palettája található csak meg. A White Sands kollekció is így épül fel: a színek kifinomultak és korlátozottak, a domináns fehéret minták és fekete díszítések teszik kontrasztossá. A kollekció azoknál a nőknél talál majd igazán be, akik nem a színek szerelmesei. Megelégszenek a klasszikus árnyalatokkal, viszont szem előtt tartják az anyagok minőségét és a kifinomult fazonokat.

white-sands-by-answear

white-sands-by-answear

Meglepő dolgok a kollekcióban

A sivatagi referencia nem csak a színek használatában köszön vissza, hiszen a természetes anyagok legalább ennyire fontosak és észrevehetőek a kollekcióban. A struktúrált viszkózból készült pólók és ruhák egyedi megjelenést biztosítanak, a pamutból készült verziókon hímzések taláthatóak. Persze a bohém stílus jegyei is visszaköszönnek egyes darabokon, például dísztárgyak vonalai a felsők, blúzok ujjain és rusztikus elemek a farmernadrágokon. Természetesen a közelgő kánikuláról sem feledkezhetünk meg, a kapszulakollekció fodros, spagettipántos maxiruhákat és magasderekú bermudasorotokat is felsorakoztat, amik a szezon nagy kedvencei. A White Sands kollekciót a kiegészítők teszik teljessé, amik természetes anyagokból készültek, mint a fonott táskák, szandálok és övek.

white-sands-by-answear

white-sands-by-answear

STÍLUSRA FEL

  • Ahány ember, annyi ok a büszkeségre – Te mire vagy büszke? Június a büszkeség, a tolerancia és a sokszínűség hónapja. Több márkával együtt arra szeretnénk bátorítani, hogy fejezd ki magad. A fekete-fehér világ csak a régi filmekben létezik – a valóság sokkal színesebb, árnyalatai megszámlálhatatlanok. Mint a szeretet árnyalatai, amelyet, mint alapvető, gyönyörű és egyetemes értéket, nem lehet kritizálni, kategorizálni vagy korlátozni. Szeress, érezz és élj a saját feltételeid szerint, anélkül, hogy engednél a környezet nyomásának. Ebben a hónapban a divat világa is támogat téged a választásaidban és döntéseidben, és a top márkák olyan kollekciókat hoznak létre, amelyek a szabadságot, a függetlenséget és a szerelem szépségét erősítik.

  • A tavasz beköszöntével nem csak divatos ruhákból, hanem a szezon trendjei által diktált kiegészítőkből is feltankolunk. De tudod, hogy milyen kiegészítők számítanak menőnek idén tavasszal? Csekkold körképünket, hogy magabiztosan csaphass bele a shoppingolásba oldalunkon.

  • Figyelem! Ledobtuk a pufidzsekiket, a műszőrme és vastag gyapjúkabátokat. A következő téli szezonig nem is nagyon lesz szükségünk rájuk, így nyugiban fókuszálhatunk a tavaszi kínálatra. Elhoztuk az 5 legmenőbb trendet, amit igazán imádunk.