Olvasd el, csak 2 perc 11 jún 2020

Tropical Infusion – az Answear új kapszulakollekciója a trópusokra repít

Szerző: Krisztian Sebo
Olvasd el, csak 2 perc

Neked is hiányoznak a paradicsomi szigetek és a véget nem érő homokos partok? Fedezd fel az ANSWEAR új kapszulakollekcióját és hagyd, hogy elrepítsen oda, ahová igazán vágysz.

tropical-infusion-by-answear

Amikor a hosszú, egzotikus utazásokra esély sincs, itt van az ANSWEAR új kollekciója, hogy megmentse a nyarat. A Tropical Infusion egy merítés a világ tájainak stílusából– egzotikus minták, különleges anyagok, szafari feeling.

Mit találsz a Tropical Infusion kollekcióban?

Univerzális karaterének köszönhetően, a Tropical Infusion kapszulakollekció darabjai tökéletesek a hűvösebb és melegebb nyári napokon. A kollekció alapját főként a különleges fazonú ruhák adják. Itt a kényelmes, zsebes modellek ugyanúgy megtalálhatóak, mint a légies, hátul mélyen kivágott nőies darabok. A kollekcióból természetesen nem hiányozhatnak az olyan alapdarabok, mint a mintás sortok vagy felsők. A darabokat könnyedén kombinálhatod egymással, így mindenki megtalálhatja a saját stílusához passzoló cuccokat, legyen az akár sportos, csajos vagy elegáns. A kollekció elkészítésénél természetesen a közeledő nyári kánikulát is szem előtt tartották, így rengeteg természetes anyagot – mint a len vagy a pamut – használtak a darabok elkészítésekor.

tropical-infusion-by-answear

A minták és színek kavalkádja 

Egy új kollekciója egyik legfőbb vonzereje az árnyalatok alkalmazásában rejlik és ezt a Tropical Infusion összeállításakor is fő szempont volt. Persze a minták is hatalmas hangsúlyt kapnak, jelen esetben egzotikus motívumok formájában jelennek meg: pálmafák, trópusi virágok és vadállatok.

 

tropical-infusion-by-answear

Az ANSWEAR kollekciójának színei élettel teliek és szaturáltak: a sárga, a piros és a zöld árnyalati egytől-egyig megjelennek és az intenzív színek mellé a tenger és a farmerkék varázsol egyensúlyt.

tropical-infusion-by-answear

tropical-infusion-by-answear

További cikkek olvasása