Tropical Infusion – az Answear új kapszulakollekciója a trópusokra repít

11/06/20

Neked is hiányoznak a paradicsomi szigetek és a véget nem érő homokos partok? Fedezd fel az ANSWEAR új kapszulakollekcióját és hagyd, hogy elrepítsen oda, ahová igazán vágysz.

tropical-infusion-by-answear

Amikor a hosszú, egzotikus utazásokra esély sincs, itt van az ANSWEAR új kollekciója, hogy megmentse a nyarat. A Tropical Infusion egy merítés a világ tájainak stílusából– egzotikus minták, különleges anyagok, szafari feeling.

Mit találsz a Tropical Infusion kollekcióban?

Univerzális karaterének köszönhetően, a Tropical Infusion kapszulakollekció darabjai tökéletesek a hűvösebb és melegebb nyári napokon. A kollekció alapját főként a különleges fazonú ruhák adják. Itt a kényelmes, zsebes modellek ugyanúgy megtalálhatóak, mint a légies, hátul mélyen kivágott nőies darabok. A kollekcióból természetesen nem hiányozhatnak az olyan alapdarabok, mint a mintás sortok vagy felsők. A darabokat könnyedén kombinálhatod egymással, így mindenki megtalálhatja a saját stílusához passzoló cuccokat, legyen az akár sportos, csajos vagy elegáns. A kollekció elkészítésénél természetesen a közeledő nyári kánikulát is szem előtt tartották, így rengeteg természetes anyagot – mint a len vagy a pamut – használtak a darabok elkészítésekor.

tropical-infusion-by-answear

A minták és színek kavalkádja 

Egy új kollekciója egyik legfőbb vonzereje az árnyalatok alkalmazásában rejlik és ezt a Tropical Infusion összeállításakor is fő szempont volt. Persze a minták is hatalmas hangsúlyt kapnak, jelen esetben egzotikus motívumok formájában jelennek meg: pálmafák, trópusi virágok és vadállatok.

 

tropical-infusion-by-answear

Az ANSWEAR kollekciójának színei élettel teliek és szaturáltak: a sárga, a piros és a zöld árnyalati egytől-egyig megjelennek és az intenzív színek mellé a tenger és a farmerkék varázsol egyensúlyt.

tropical-infusion-by-answear

tropical-infusion-by-answear

STÍLUSRA FEL

  • Ahány ember, annyi ok a büszkeségre – Te mire vagy büszke? Június a büszkeség, a tolerancia és a sokszínűség hónapja. Több márkával együtt arra szeretnénk bátorítani, hogy fejezd ki magad. A fekete-fehér világ csak a régi filmekben létezik – a valóság sokkal színesebb, árnyalatai megszámlálhatatlanok. Mint a szeretet árnyalatai, amelyet, mint alapvető, gyönyörű és egyetemes értéket, nem lehet kritizálni, kategorizálni vagy korlátozni. Szeress, érezz és élj a saját feltételeid szerint, anélkül, hogy engednél a környezet nyomásának. Ebben a hónapban a divat világa is támogat téged a választásaidban és döntéseidben, és a top márkák olyan kollekciókat hoznak létre, amelyek a szabadságot, a függetlenséget és a szerelem szépségét erősítik.

  • A tavasz beköszöntével nem csak divatos ruhákból, hanem a szezon trendjei által diktált kiegészítőkből is feltankolunk. De tudod, hogy milyen kiegészítők számítanak menőnek idén tavasszal? Csekkold körképünket, hogy magabiztosan csaphass bele a shoppingolásba oldalunkon.

  • Figyelem! Ledobtuk a pufidzsekiket, a műszőrme és vastag gyapjúkabátokat. A következő téli szezonig nem is nagyon lesz szükségünk rájuk, így nyugiban fókuszálhatunk a tavaszi kínálatra. Elhoztuk az 5 legmenőbb trendet, amit igazán imádunk.