Olvasd el, csak 2 perc 18 ápr 2018

Végre itt van az Answear Stripes Vibes kollekciója!

Szerző: Johanna Szabolcsi
Olvasd el, csak 2 perc

A Stripes Vibes kollekció a merész aszimmetriák és egyedi dizájnok tökéletes kombinációja, amely könnyedén varázsol minket el a napsütéses nyári klímába.

A kék ég, a tenger hangja, a nyári nap fénye és a „dolce far niente” – édes semmittevés – ez az Answear nyári kollekciójának inspirációja, a beszédes nevű STRIPES VIBES.

Ez a nyár a csíkoké! Kollekciónk a francia riviéra forró éghajlatát és az olaszországi strandok báját idézi. Színek, amelyekről a vakítóan világos házak és utcák jutnak eszünkbe; a fehér, a kék, a gránát, az élénk vörösek és a napfény színe – a világos sárga a 2018-as év színslágerei. Ezek a különleges színek a kollekció csík motívumával együtt a 2018-as tavaszi-nyári szezon egyik legerősebb trendjévé váltak.

A kollekcióban megjelenő stílusok a csábító ötvenes évek és az őrült 80-as évek jegyeit is hordozzák: szabadon hagyott vállak és hát, magas derekú nadrág, overallok és ruhák. Ebből a stílusból szoknyák, felsőrészek, blúzok és fürdőruhák egyaránt készültek. A sima szövetek, hímzések, övek és izgalmas színek keveréke tökéletes megoldás azoknak a nőknek, akik szeretik felfedezni a nőiességüket és játszadozni a divattal.

 

 

További cikkek olvasása