Olvasd el, csak 3 perc 23 máj 2018

Trend riadó: City Jungle

Szerző: Johanna Szabolcsi
Olvasd el, csak 3 perc

Üdv a dzsungelben – a városi dzsungelben! Az idei nyáron az egzotikus motívumok uralják az utcákat és egy pillanatra lehetővé teszik, hogy a trópusokon érezd magad. Csekkoljuk le, mit viselünk majd idén nyáron!

Az egzotikus minták gyakorlatilag évről évre visszatérő vendégek a nyáron – végül is egy forró nyár szinte elképzelhetetlen a napsütötte tengerpartra, paradicsomi kertekre és zöldellő trópusokra emlékeztető jegyek nélkül, ugye? Most ugyanúgy előtérbe kerülnek a dzsungelre emlékeztető motívumok, de kifinomultabb, elegánsabb köntösben, ami kimondottan az urbánus stilizációban fog jól működni. Ez a trend most a Kenzo, Michael Kors és Albert Ferretti háza táján is. A dizájnerek elegáns, színes printekkel dolgoznak az ingeken, a ruhák és nadrágok légiesen könnyedek, a legdivatosabb kombináció pedig a különböző printek együttes használata a teljes lookban. A paradicsom madár styling bár ellentmondásos, biztos, hogy figyelemfelkeltő a maga markáns dizájnjával. 

print-mintas-ruhak-answear-city-jungle

Az egzotikus minták toplistája

Trópusi trend nem létezhet a megfelelő minták nélkül. Mindenekelőtt a trópusok buja növényvilágát kell a textilekben megalkotnunk. A szétterülő zöld pálmák és más csodálatos növények levelei színpompás, izgalmas látványt idéznek. De a virágok még fontosabbak – ezek hozzák be az igazi őrületet! Természetesen a hibiszkusz az abszolút uralkodó, de rengeteg különböző színvariációban és más csodás növények társaságában. Ezek a szétterülő egzotikus növények a retro és romantikus stílusok mára már megfakult növényi tematikájára is reflektálnak. A modern öltözködést kedvelő nők biztosan odalesznek ezért a trendért.

tropusi-divat-answear-city-jungle-varosi-dzsungel

Trópusti stílus – hogyan csináljuk?

Ezek a jegyek általában a tengerparti shortokon és az úszódresszeken voltak eddig megszokottak. De már korántsem csak ott! Most nagyon sok ruházat díszei lesznek, amiket számtalan, nagyon különféle alkalmakon viselhetsz. Fodros ruhák, lenge overálok, trapéz szoknyák, blézerkabátok, mind fényes szaténból, egzotikus mintázattal. Az is elég, ha elénk színű kiegészítőkkel kombinálod őket, egy ilyen trópusi stílusalkotás például csodásan fest majd egy nyári esküvőn, de még az irodában is. Ha bátortalanul kombinálod a színeket, használj hozzá fehéret – a trópusi minták és a fehér különböző árnyalatai imádni valóak!

tropusi-egzotikus-divat

A dzsungelvilág a kiegészítőinkben is visszaköszön idén. A hátizsákok vagy pálmaleveles vászontáskák és élénk színű kézitáskák ragyogóan illenek a trópusi tematikához. Ha nem szereted a mintás táskákat, csak használj élénk színű kiegészítőt, táskát, cipőt. Egy intenzív piros, sárga, narancs vagy pink árnyalat és a mintás ruha még jobban kiemeli az egzotikumot.

answear_divat-nyari-kollekcio

 

 

 

További cikkek olvasása