Olvasd el, csak 5 perc 18 jún 2021

Holiday pop-up bolt – te mit pakolsz majd a bőröndödbe a nyaraláshoz?

Szerző: Krisztian Sebo
Olvasd el, csak 5 perc

Hurrá, nyaralunk!  Amikor rövid vagy hosszú, távoli vagy egészen közeli utazásra készülsz, ne felejtsd el a bőröndödet telepakolni. A sokoldalúság, a praktikum és a kényelem is mind-mind fontos szempont, ha a cuccok bepakolására kerül a sor. Mutatjuk, mire lehet szükséged az utazás alatt.

Kalandokat keresve

A természetben töltött nyaralásnak megvannak a maga szabályai – itt nem a trendekre figyelünk, hanem a kényelemre és a funkcionalitásra helyezzük a hangsúlyt. A tökéletes szett – mind a nők, mind a férfiak számára – egy rövidnadrágból (lehetőleg praktikus zsebekkel), egy pólóból, egy kalapból (baseball vagy halászsapka), egy hátizsákból és egy minőségi, csúszásmentes cipőből áll. A kirándulás helyétől és hosszától függően kiegészítheted a szettet melegítőnadrággal, melegebb pulcsival és esőkabáttal. Ha bevállalós vagy és hegyeket is másznál, mindenképpen figyelj, hogy speciális cipőt szerezz be az ilyen kalandokhoz.

the north face t-shirtvans kapeluszrebok t-shirtthe north face kurtkaadidas performance butyadidas originals szorty

Férfiaknak:

tommy jeans szortykangol kapeluszea7 szortyea7 kurtkaadidas performance butythe north face t-shirt

ubrania na wakacje

Őrült nyár a városban

A nyaralások nem csak a vad természet felfedezéséről és a civilizáció elől való menekülésről szólnak. Sokan közülünk a nyarat egy városban, egy divatos üdülőhelyen vagy egy látnivalókkal teli többcsillagos szállodában töltik. Érdemes felkészülni az őrült nyári éjszakákra és a bulikra is. Könnyű, virágos ruhára (a maxiruhák a tengerparti sétákhoz és az italozásokhoz egyaránt alkalmasak), a vállakat mutató crop-topra, a 90-es éveket idéző szoknyára és puffos ujjú pamutblúzra mindenképpen szükséged lesz. A szettet széles karimájú kalappal, lógós fülbevalókkal és egy kézitáskával vagy a válladon átdobott övtáskával egészítheted ki.

bimba y lola spódnicapinko torebkayas sukienkabimba y lola marynarkamango kapeluszred valentino sukienka

Kényelem és elegancia az aktuális trendekkel kombinálva – a mintás rövid ujjú ing az idei szezon slágere, így tökéletes lesz a férfi szettekhez. Viseld pólóval és szövetnadrággal. Egy másik lehetőség egy könnyű nyári kabát egy inggel, chino nadrággal és tornacipővel párosítva.

medicine marynarkaguess butyguess czapkascotch & soda koszulapolo ralph lauren nerkamango man spodnie

modne ubrania na wakacje

Laza szettek

Az édes semmittevéssel töltött gondtalan napokhoz megfelelő öltözékre van szükségünk. Ügyelj arra, hogy a bőröndöd tele legyen természetes anyagokból készült ruhákkal, hiszen ezek sokkal kényelmesebbek a forró napokon, mint a poliészter. Helyezd a hangsúlyt a laza szabásvonalakra és az időtálló elemekre: a palazzo nadrágok, az oversized ingek, az egyenes szárú farmerek vagy farmer rövidnadrágok, a szellős ruhák és az egyszerű melegítők itt tökéletes megoldást jelentenek. Ha szeretnéd feldobni a stílusodat, választhatsz például egy fejpántot, egy crop-topot vagy egy feltűnő kézitáskát. A lábbelikről sem szabad megfeledkeznünk. Szerencsére az idei trendek a divatimádóknak kedveznek, a masszív, vastag talpú szandálok és papucsok nagyot mennek, a tervezők különösen kedvelik és használják az ilyen verziókat.

bimba y lola sukeinkaguess torebkapatrizia pepe bluzkatory burch apaszkamango spodniered valentino sandały

Férfiaknak:

mango man koszulacalvin klein sandałyhugo t-shirtlacoste okularyallsaints szortylevi's plecak

További cikkek olvasása