Olvasd el, csak 2 perc 12 okt 2018

Induljon az ősz stílusosan!

Szerző: Johanna Szabolcsi
Olvasd el, csak 2 perc

Már azon szomorkodsz, hogy a kedvenc nyári ruháid és kiegészítőid most egy egész évre szabadságra mennek? Ne feledd, az ősz is lehet igazán stylish! Nézd át milyen divatos kiegészítőkkel készültünk neked. Az év bármely szakában festhetsz csodásan. Ősszel például zseniális választás néhány dizájnos kiegészítő, ami ugyanolyan jól passzolhat a ballonkabáthoz és a dzsekihez is. Rengeted modell, szín és minta vár arra, hogy megmutasd őket az outfitedben. Itt megtalálod mire kell figyelned, ha őszi kiegészítőket választasz:

Őszi csizmák és combcsizmák

Nincs más választás, a balerinákat és szexi magassarkúkat bizony le kell cserélni valami melegebbre – de ettől még ez is lehet szupernőies! Idén a legdivatosabb csizmák passzentosak a lábikrádnál. A keskenyedő, vagy éppen négyszögletes orrok a hatvanas éveket idézik, de még ma is népszerűek. Ha szereted a magassarkút, keress igazán karakteres modellt – az ultravékony, lekerekített sarkakban biztosan figyelemfelkeltő leszel, vagy nézhetsz egy ékszerekkel dekorált változatot is.

Marco Tozzi csizma, Vagabond csizma, Tamaris csizma, Gioseppo csizma

Divatos kézitáska őszre

A fonott kosártáskának és a vászontáskának most várni kell a szekrényben egy kicsit. Most a bőr clutchok és kézitáskák ideje jött el! Teljes biztonsággal választhatsz karakteres színeket, vagy akár feketét is, kiváló adaléka lesz a megjelenésednek. Most hagyd kicsit az egyszínű és letisztult küllemet, válassz szegecsekkel, tollakkal vagy más díszekkel ékesített táskákat.

Lacoste, Silvian Heach, Pepe Jeans, Silvian Heach

Még több szükséges kiegészítő

Az őszi napfény nagyon sokat árthat a szemnek, ezért szükség lesz ilyenkor is napszemüvegre, különösen ha ilyen szépséges teknőcmintás vagy színes lencséjű darabokra lelsz. Ne feledd a bőrkesztyűt, valami intenzív árnyalatban, például burgundi, vörös, vagy zöld színben. Idén a szezonban a derekunkat hangsúlyozzuk, tehát nem árt az öv, hordd övvel a ballont, a vastagabb dzsekit vagy a gyapjúkabátot is. A végén már csak egy barett a fejedre és kész is vagy – extra sikkesen vághatsz neki a városnak!

Ray-Ban napszemüveg, Tommy Hilfiger öv, Armani Exchange öv, Answear barett

További cikkek olvasása