Olvasd el, csak 3 perc 11 okt 2018

Heritage – az ANSWEAR saját márkájának őszi kollekciója

Szerző: Johanna Szabolcsi
Olvasd el, csak 3 perc

Nemes anyagok, mély, telt színek és nőies fazonok – ez a Heritage, vagyis az új Answear kollekció kvintesszenciája, ahol a múlt keveredik a jelennel.

Meguntad már a modern, futurisztikus fazonokat? Olyan nőies ruhákról ábrándozol, melyek kiemelik az alakodat? Arisztokratikusan szeretnéd magad érezni, akár csak egy pillanatra is? Amennyiben minden kérdésre igen a válasz, az annak a jele, hogy az ANSWEAR saját márkás kollekciója Neked lett kitalálva. A Heritage a mi őszi ruha és kiegészítő ajánlatunk, mely egyesíti magában a nemes anyagokat a modern trendekkel és retro fazonokkal.

Mit tartalmaz az új Heritage kollekció?

Az ANSWEAR – Heritage őszi kollekciója kitekintés a múltba, enyhe orientális hatással. A 2018-as őszi-téli szezon bemutatóin látható kollekciók inspirálták. A kollekciót a vörösborszín bordó, a borospalack zöldje, az ibolya, a sárga és narancssárga, továbbá  a karamell színek dominálják. A Heritage első sorban az őszi kabátokról, maxi ruhákról, buggyos vállú és ujjú blúzokról, bővülő és harang alakú nadrágszárakról, továbbá különböző szabású blézerekről szól. Elegáns és arisztokratikus hatások. Tipikusan őszi printek, virágminták, keveredése orientális hatásokkal és kockás motívumokkal, melyek egy réteges, utánozhatatlan, egymással kombinálható együttest eredményeznek. A megismételhetetlen ruhák mellett a Heritage kollekcióban a legdivatosabb kiegészítők is megtalálhatóak. A divat megszállottjai megtalálhatják az összes elengedhetetlen kiegészítőt mely fontos szerepet játszik az őszi megjelenéshez, retro kendőket, bársony retikülöket és praktikus válltáskákat egyaránt.

A régi idők inspirálta kollekció megfelelő keretet igényel, ezért a fotózás helyszínéül egy műemlék kastély belső tereit választottuk Pszczynában.

Blézer, Nadrág

Blézer, Nadrág, Blézer

Blézer, Blúz, Nadrág

Felső, Blézer

Blúz, Kabát

 

További cikkek olvasása