Olvasd el, csak 3 perc 11 szept 2019

Hogyan viseld a fehér inget? 6 szuper tipp, 6 alkalomra

Szerző: Krisztian Sebo
Olvasd el, csak 3 perc

A fehér ing egy örök klasszikus egy nő ruhatárában, azonban nem kell, hogy unalmas legyen. Inspirációt keresel, hogyan illeszd be ezt a darabot öltözködésedbe? Akkor jó helyen jársz – mutatunk most 6 szettet, amit profi stylistunk rakott össze.

A fehér ing alapdarabnak számít, nagyon univerzális viselet – egyszerű, de elegáns és persze minimalista. Tökéletes alapja lehet egy szettnek, persze ez ettó is függ, hogy mit akarsz elérni: formális szettet melóba vagy inkább egy lazább megjelenést a hétvégi programra. Szerencsére mindenhez van tippünk és azt javasoljuk, hogy élj a lehetőségeiddel, játssz a fazonokkal, kísérletezz a stílusokkal, így tuti megtalálod a tökéletes darabot.

Szett #1

Bedobunk a mélyvízbe. A fehér ing tökéletes példáu egy nadrágkosztümmel. Ennél a szettnél szándékosan túllöttünk a célon, kicsit megőrültünk és egy mintás, szatén darabot választottunk. Ehhez egy – a trendeket követő – bőr kézitáskát párosítottunk. A klasszikus fekete magassarkú csak hab a tortán – remekül passzol a nadrághoz és sokkal hosszabbnak tűnnek a lábak.

Szett #2

Egy laza és bé. pasis szabásó ing olyan mint egy üres papírlap, tökéletesen lehet rajta gyakorolni. Hozzá passzoló farmer és magassarkú, egyszerűen imádjuk, hiszen szinte bárhova fel lehet kapni. Ne félj feldobni a egjelenésed néhány extra darabbal – pár csillogó kiegésíztő pont megteszi. Csillogó öv, arany fülbevaló, karkötő… ebben az esetben a több, több.

 

1.Farmer, Lee 2.Cipő, Mango 3.Ing, Lee 4.Blézer, Scotch & Soda 5.Táska, Guess Jeans

Szett #3

Hazugság, hogy a pasztell darabok kövérebbnek mutatnak. A lényeg, hogy rétegezni kell, vertikális csíkokkal ellátott és az alkatodhoz passzoló darabokat kombinálni. A lefelé szűkülő nadrág kiemeli a lábakat, egy bő kabát pedig lazaságot ad megjelenésednek. Egy sötétebb kézitáska és metálfényű cipő csavart ad a szetthez, így a styling nem lesz unalmas.

Szett #4

Egy fehér, viktoriánus stílusú ing, álló gallérral és fodrokkal a szezon egyik kedvence. Megéri modern darabokkal kombinálni, ezáltal megtörheted a régimódi feelinget. A fényes nadrág és a magassarkú jól megy a felsőrészhez és bár nem alkalmaztunk túl sok színt a szettben, igen minimalista darabokat variáltunk, az apró részletek és anyagok sokszínűsége mégis különleges szettet eredményez.

 

1.Táska, Liu Jo 2.Nadrág, Silvian Heach 3.Ing, Scotch & Soda 4.Ing, Schotch & Soda 5.Nadrág, Liu Jo

Szett #5

Aszimmetrikus fazon, fodrokkal. Stylistunk úgy döntött, kiemeli a karakteres részleteket és a különleges szoknya is így került a képbe. A csizma és a farmerkabát mint kontrasztos elemek jelennek meg a szettben. Ha bírod a nőies darabokat és a kontrasztos megjelenést, ez a szett neked való.

Szett #6

A fehér inget egy sima, egyszerű szettben is lehet viselni, mégis különlegesen. A lényeg, hogy farmerrel kombináld (lehet fekete, szürke vagy kék) és csizmával. A pasztell kabát eleganciát csempészik a megjelenésbe, a shopper táska pedig tökéletes mndennpai viselet.

 

1.Csizma, Mango 2.Kabát, Calvin Klein Jeans 3.Ing, Answear  4.Táska, Glamorous 5.Szoknya, Answear

 

További cikkek olvasása