Olvasd el, csak 3 perc 20 jún 2019

Légy te a fesztivál sztárja: ezek 2019 legmenőbb fesztiváltrendjei

Szerző: Krisztian Sebo
Olvasd el, csak 3 perc

Nyakunkon a fesztiválszezon. Neked megvan már a szetted? Ha igen, gondold újra, mert most lerántjuk a leplet a legmenőbb darabokról. Ha nincs, akkor találd meg velünk, így tutira te leszel a fesztivál szenzációja.

Bohém romantika

A fesztiválozást általában a szabadsággal és a természetességgel azonosítjuk, amihez a bohém stílus és életérzés tökéletesen passzol. Ebben a szezonban ez a trend visszatér, de egy kis romantikus csavarral. Jöhetnek a fodrok, az áttört csipke részletek, a hímzések és a carmen típusú nyakkivágás. Fokozd a hatást keleties (arab vagy török) vagy batikolt mintákkal és a fazonok kiválasztására is fektess hangsúlyt. A hosszú, felsliccelt szoknyák, az átmeneti és hosszú kabátok nagyon divatosak és tökéletesen passzolnak egy szabadtéri zenés rendezvény atmoszférájához. Nem éled annyira a hippi stílust? Akkor kövesd a top influenszerek példáját és viselj fiatalos kiegészítőket, mint például az övtáska, a halászsapka vagy egy menő sneaker.

trendy festiwalowe 2019

1.Szoknya, Guess Jeans 2.Szoknya, Mango 3.Ruha, Answear4. Tornacipő, Converse 5.Ruha, Answear

A fesztivál a kifutód

Az idei fesztiváltrendek nagyrészt a kifutókon látott újdonságokat sorakoztatják fel. A rövid cicanadrág például minden trendi csaj szettjében ott lesz és tökéletesen helyettesítik a népszerű farmersortot. A másik őrület a szezonban a neon színek viselése. Például egy élénk bikini felső egy nadrággal kombinálva, egy cropped-top vagy egy kabátka neon árnyalatban biztos befutó.  És persze minden erről szól – hogy kitűnj a tömegből. Ha trendekről beszélünk, természetesen a farmer mellett nem mehetünk el említés nélkül: kantáros nadrág, miniszoknya vagy mom jeans – mindegyik okos választás. A torta a habon pedig a cipő –  az úgynevezett ‘ugly sneaker’ még mindig trendi, főleg, ha a nyári változatát választod, de egy vastagtalpú szandál is megállja a helyét a fesztivál hevében.

trendy festiwalowe

1.Bikini felső, Haily’s 2.Top, Tally Weijl 3.Kabát, Calvin Klein Jeans 4.Cipő, Public Desire 5.Szoknya, Tally Weijl

Punk vagy rock?

A 80-as, 90-es évek keményebb atmoszférája a te világod? Akkor jó hírünk van, az említett évtizedek reneszánszukat élik, ezért egyetlen fesztiválból sem hiányozhatnak (nem csak a zenei stílusokat, hanem a trendeket tekintve sem). Kockás ingek, Martens bakancsok, magaderekú sortok, túlméretezezz kabátok – természetesen csakis sötét színekben.

 

trendy festiwalowe lato 2019

1.Kabát, Guess Jeans 2.Top, Only 3.Ing, Answear4.Bakancs, Dr Martens 5.Meltartó felső, Diesel

További cikkek olvasása