Olvasd el, csak 3 perc 10 szept 2021

Egy kabát, sok lehetőség – hogyan viseljük a motoros dzsekit 3 különböző szettben?

Szerző: Krisztian Sebo
Olvasd el, csak 3 perc

A szezont ezennel megnyitjuk! Nézd meg, hogyan viseld ezt az ikonikus dzsekit – stylistjaink 3-3 szettel érkeznek, nőknek és férfiaknak egyaránt.

Hűvös reggelek, hideg esték és változékony időjárás? Ez csak egyet jelent – itt az idejem hogy beszerezz egy biker dzsekit! A bőrdzseki közel 100 éve van jelen a divat világában. Motorosok, rockrajongók, mozicsillagok és a történelem lázadó karakterei is viselték. Ma sokoldalúságáért, időtállóságáért és azért szeretjük, mert sinte kimeríthetetlen lehetőség rejlik benne, ha kombinálásra kerül a sor. Az alábbiakban csak néhány ötletet mutatunk az ikonikus kabáthoz, de az Answear.hu-n még több ötletet találsz.

Fehér inggel – szélsőséges elegancia

Fekete és fehér, pamut és bőr, klasszikus elegancia és rockos stílus. Szeretjük a kontrasztot, így a fehér ing tökéletes alapnak tűnik egy bőrdzsekihez. Válassz fekete nadrágot a szetthez: lehet bőrből vagy szövetből. A többi kiegészítő határozza meg a stílus jellegét. Nyakkendővel és mokaszinnel ideális választás lesz munkába, míg bokacsizmával és egy élénk színű táskával szinte bárhova viselheted.

Csekkold inspirációnkat ITT!

Melegítőszettel – laza és modern

A kényelemnek ára van, mit szólnál egy bőrdzseki és egy melegítő kombójához? A kabátot viselheted tréningszettel vagy csak melegítőgatyával, sima pólóval. Ne félj a rétegektől (ősszel tökéletesek lesznek), kísérletezz velük és a különböző anyagokat is mixeld. Dobj be egy vastagtalpú csizmát és egy sapkát, szuper szett lesz a városba, ezen felül szembenézhetsz az őszi időjárás minden meglepetésével egy hasonló szettel.

Csekkold inspirációnkat ITT!

Kockás minták – grunge stílusban

A bőr textúráját gyakorlatilag bármilyen mintával kombinálhatod, de mi imádjuk kockással kobinálni. Kifejező, univerzális, kicsit régimódi, emellett egyszerű és kicsit bonyolultabb kombinációkban is jól működik. Ha érzel magadban erőt a kísérletezéshez, néhány kockás printet megkoronázhatsz egy bőrdzsekivel. A tökéletes megjelenéshez csak egy kockás ing, egy farmer és egy bőrdzseki kell – ez a megjelenés megunhatatlan.

Csekkold inspirációnkat ITT!

További cikkek olvasása