Olvasd el, csak 3 perc 02 ápr 2020

Divatimádó pasik figyelem – Menő férfi márkákkal bővül portfóliónk

Szerző: Krisztian Sebo
Olvasd el, csak 3 perc

Új márkákkal bővült az Answear.hu weboldala! Ha még nem hallottál a Clean Cut Copenhagen, a Tailored & Originals vagy a Norton márkákról, itt az ideje, hogy megismerd őket, nem fogsz csalódni.

novi-brendy-dlia-noho-na-answear-ua

Mint minden évszakban, most is új márkákkal bővítjük kínálatunkat. Sok szó esik a női kollekciókról, márkákról minden új szezon derekán, de természetesen a pasiknak is rengeteg újdonságot hozunk hónapról-hónapra. Ezt a vonalat erősítve most olyan márkákat ismerhettek meg, amik a smart-casual vonalat és a skandináv stílust erősítik. Egyszerre két skandináv márka is bekerült portfóliónkba, kínálatukban többek között fehér ingekkel, chino nadrágokkal, pólókkal és kabátokkal találkozhattok.

Clean Cut Copenhagen

A Clean Cut Copenhagen márkát 2014-ben hozták létre Dániában. Kínálatuk a férfi vásárlókat célozza meg, akik törődnek stílusukkal, szeretik a minőséget és a modern megjelenést. Kollekciójuk általában néhány mgahtározó alapdarab köré épül fel, de ezek egytől-egyig részletgazdagok. A dán brand klasszikus sziluettekkel és visszafogott árnyalatokkal dolgozik. Termékeik között szinte minden megtalálható a fehér ingtől kezdve a pólókon, nadrágokon, bomber dzsekiken át a pulóverekig.

Clean Cut Copenhagen az answear.hu oldalán >>

novi-brendy-dlia-noho-na-answear-ua

novi-brendy-dlia-noho-na-answear-ua

Kabát / Chino nadrág  /Rövid ujjó ing / Póló

Tailored & Originals

A Tailored & Originals két stílus, a formális és laza kombinációja. A márka azoknak a pasiknak fog főleg bejönni, akik napi szinten a követik a trendeket, de nem akarnak lemondani a kényelemről sem. A márka a skandináv és a klasszikus olasz stílust ötvözi, termékeik között rengeteg alapdarab található visszafogott színekben, minőségi, egyszerű anyagokból. Azonban azoknak sem kell elkeseredniük, akik a mintákat preferálják, a márka jónéhány csíkos, virágmintás…stb. darabot is kínál.

Tailored & Originals az answear.hu oldalán >>

novi-brendy-dlia-noho-na-answear-ua

Kabát / Nadrág / Galléros póló / Mintás ing

Norton

Egy újabb újdonság az Answear.hu oldalán. A Norton márka kollekcióit – a Norton Motorcycles Company – motorkerékpárgyártó manufaktúra gazdag és színes öröksége inspirálta. Minden kollekciójuk egyfajta tisztelgés a motorversenyzés úttörői előtt, akik több mint 100 éve kitaposták az utat a modern motorkerékpáros kultúra előtt. A Norton egyfajta mixet kínál vásárlóinak, keveri a vintage stílust a modern divattal. Természetesen a márkát nem csak a kétkeréken száguldók szeretik, nem is csak nekik szól. Szinte mindenki megtalálhatja kedvenc darabját náluk, hiszen bőrkabátok, hátizsákok, praktikus pólók, pulcsik, és gatyák várják a stílus szerelmeseit.

Norton az answear.hu oldalán >>

novi-brendy-dlia-noho-na-answear-ua

novi-brendy-dlia-noho-na-answear-ua

Hátizsák/ Felső / Póló / Bőrkabát

További cikkek olvasása