Olvasd el, csak 3 perc 17 jan 2021

Van stílusod, van szabadságod, van választásod – megvan az ANSWEAR

Szerző: Krisztian Sebo
Olvasd el, csak 3 perc

Unod már, hogy vég nélkül divatwebáruházak oldalaira kattintgatsz?

Nincs több kérdés, nincs több hezitálás, nincs több bizonytalanság. Megmutatjuk a választ. Ha online szerzed be ruháidat de offline élsz, ránk számíthatsz. Szeretnénk bemutatni legújabb kampányunkat, ami a divat szerelmeseinek szól.  Minden korosztályhoz szólunk, fiatalokhoz és idősebbekhez, azokhoz, akik érzik a fiatalos szellemiséget magukban, nem félnek megtörni a sztereotípiákat,  és élnek a sors adta lehetőségekkel. Szeretünk játszani a divattal, és az ebből nyert örömet, tapasztalatot megosztani másokkal.

Szeretjük az individualizmust, ünnepeljük a szabadságot, az általunk diktált trendeket követjük, nem másokét.

Nézd meg teljes kampányvideónkat, amit a tévében nem láthatsz:

 

Van stílusod

Mindegy, hogy bátor vagy hétköznapi. Senki sem várja el tőled, hogy úgy nézz ki, mintha most léptél volna ki egy divatmagazin hirdetéséből. Tudjuk, hogy megérzéseid jó irányba terelnek,  és hogy olyan ruhákat választasz magadnak, amik jól állnak, karakteredet és jellemedet tükrözik.

Van nívód

Korodtól, nemedtől vagy hovatartozásodtól függetlenül számunkra te mindig cool vagy.

Van tartásod

Az élet döntések sorozata. Szerencsére te tudod mi a fontos, tudsz jó döntéseket hozni, akkor is, ha hajt a szenvedély. Szereted amit csinálsz, jó vagy benne, és nem félsz a kihívásoktól.

Van választásod

Mind a jelentős, mind a kevésbé fontos dolgokban.  Az lehetsz, aki csak lenni akarsz. Mi nem korlátozzuk a szabadságod és függetlenséged, ha divatról van szó, nem erőltetjük rád a trendeket.

Van, hogy lázadsz

Annak ellenére, hogy ezer dolog van a fejedben, lazíthatsz és élvezheted az életet. Nem mindig törődsz mások véleményével és nem érdekel, ha megítélnek. Azt teszed és azt viseled, ami tetszik és úgy, ahogy te akarod.

Van lépéselőnyöd

Lépéseid lehetnek átgondoltak, spontánok, kockázatosak vagy biztonságosak. Teljes szabadságod van abban amit csinálsz és viselsz, mi csak támogatni tudunk benne.

Van tempód

A mai világban mindenki rohan, minden gyorsan történik. Hozzá vagyunk szokva, hogy mindent hamar megkapunk, és mi ehhez alkalmazkodtunk. Számíthatsz ránk, hiszen a legújabb trendeket villámgyorsan szállítjuk neked, hogy minél hamarabb élvezhesd új kedvenc darabjaidat.

Van klubod

Nem is akármilyen! Az ingyenes Answear Club-tagságnak köszönhetően vonzó kedvezmények várnak rád következő vásárlásod során.

Van stílusod – Megvan az ANSWEAR?

Összeválogattuk a legmenőbb darabokat neked. Csekkold weboldalunkon!

További cikkek olvasása