Olvasd el, csak 4 perc 26 szept 2024

Félelem nélküli, magabiztos, lehengerlő – ilyenek a nők az Answear.LAB új, NO REGRETS kollekciójában

Szerző: Krisztian Sebo
Olvasd el, csak 4 perc

Az Answear.LAB ismét lenyűgöző, erős üzenetet közvetítő, egyedi kollekcióval érkezik. A NO REGRETS az erő és bátorság manifesztuma, ami lehetővé teszi, hogy az élettel bátran szembenézve kijelentsük: Semmit sem bántam meg!

A NO REGRETS több, mint egy szlogen – ez egy életfilozófia, ami önmagunk és döntéseink elfogadását jelenti. – avat be a kollekció mögött rejlő gondolatiságba a tervező, Sylwia Jaskulska. „Azt szeretnénk, hogy a nők érezzék, joguk van megvalósítani álmaikat, joguk van saját útjukat járni – az eléjük kerülő akadályok ellenére.

Az üzenet Marta Dyksnek is testhezálló, aki fontosnak tartja a nők támogatását és inspirálását, ezért is vesz tevékenyen részt különböző társadalmilag fontos projektekben. „Számomra az elfogadás nem a feladást vagy a passzív beletörődést jelenti. Hiszem, hogy a cselekvés és az aktív részvétel hasznosabb, ez adja meg nekünk kontroll érzését, és segít elkerülni, hogy bármit is megbánjunk.” – hangsúlyozza.

A NO REGRETS kollekció a modern nők igényeire is egyfajta válasz, akik a munka, a család és saját szenvedélyeik között egyensúlyoznak. Kihívásokkal teli út ez, telis tele kétségekkel és nehéz döntésekkel. „Néha a legnehezebb döntések vezetnek el minket a megelégedettséghez.” – teszi hozzá Sylwia Jaskulska. A kollekció ezért arra hív, helyezd magad az első helyre, válaszd a saját boldogságod, és élj úgy, hogy semmit se bánj meg.

A NO REGRETS kollekció a nők sokszínű igényeit tükröző három trendet ötvöz. Megjelennek benne a boho stílus inspirálta romantikus, könnyed sziluettek, a fodros ruhák, maxiszoknyák és bőrből készült blúzok, megtaláljuk az egyszerű eleganciát letisztult formáival hosszú kabátok, ceruzaszoknyák és tűsarkú csizmák képében, az érzékibb stílus kedvelői pedig a sötét romantika elemeit is felfedezhetik a kollekcióban: csipkés szegélyek, kombinéruhák és feltűnő, magas sarkú cipők. A bőr, a sifon és a modál anyagok egyszerre biztosítják a kényelmet és minőség érzését, miközben a női erőt és függetlenséget hangsúlyozzák. Minden bőrből készült darab Leather Working Group tanúsítvánnyal rendelkezik.

FEDEZD FEL A TELJES KOLLEKCIÓT!

 

A kollekcióhoz kézzel készült ékszerek is társulnak: aszimmetrikus, arannyal bevont fülbevalók és különlegesen válogatott kövek, mint az intuíciót támogató és az érzelmi egyensúlyt teremtő rodonit, és a bátor döntéseket segítő, kiegyensúlyozó aventurin.

A kollekció színpalettája tompa földszínekre épül, és követi az aktuális trendeket – csokoládébarna, olívazöld, krétafehér árnyalatok, amiket élénkvörös és bordó színek egészítenek ki. Sokoldalú paletta, ami egyaránt alkalmas arra, hogy a háttérbe olvadjon, vagy ellenkezőleg, hogy kitűnjön onnan. „Azt szeretnénk, hogy minden nő megtalálja a kedvére valót, legyen az romantikus boho felszabadultság, klasszikusan elegáns vagy érzékien merész.” – teszi hozzá Sylwia Jaskulska.

A NO REGRETS kollekció a szépség és a funkcionalitás közötti egyensúlyra is utal. A darabok rendkívül elegánsak és ízlésesek, és rengeteg olyan elemet tartalmaznak, amelyekből figyelemfelkeltő megjelenést lehet alkotni. A tervezőket a hasznosság, a kényelem és a nőiesség vezérelte, minden ruhadarabot gondosan elkészítve, hogy ne csak az egyedi stílust hangsúlyozza, hanem kényelmet és magabiztosságot is nyújtson viselőjének minden helyzetben.

„A nők azt várják, hogy a divat választ adjon mindennapi kihívásaikra, ezért azt szeretnénk, hogy gyönyörűnek érezzék magukat ugyanakkor ruháik legyenek kényelmesek.” – hangsúlyozza az Answear.LAB márkaigazgatója, Agnieszka Pruchnik.

Az Answear.LAB most is az egyedi történetekre és inspiráló példákra helyezi a hangsúlyt – olyan nőkre, akik nem félnek kockáztatni, és a saját boldogságukat választják. A közösségi médián keresztül a márka arra is lehetőséget kínál, hogy a nők megosszák azokat a fontos pillanatokat, mikor a nehézségek ellenére a szívükre hallgatnak, és úgy döntenek, küzdenek az álmaikért. „Nincs értelme a múlton rágódni. Minden nehézség erősebbé tehet minket, és új lehetőségeket nyithat meg. Élj megbánás nélkül.” – ez a kollekció és a kollekciót választó nők üzenete.

A NO REGRETS olyan nőknek készült, akik nem félnek a kihívásoktól, akik bátran tekintenek a jövőbe, és akik tudják, hogy döntéseiket nem fogják megbánni. Coco Chanel szavaival élve „Semmit sem bánok az életben – csak azokat a dolgokat, amiket nem tettem meg.”

További cikkek olvasása