Olvasd el, csak 2 perc 17 jan 2023

In women we trust – a bizalom erejéről

Szerző: Krisztian Sebo
Olvasd el, csak 2 perc

Egy erős nő szeret és megbocsát, elhagy és elenged, újrakezd és soha nem adja fel, bármit is tapasztal az életében. Bízik és mások is megbízhatnak benne.

Minden bizalom kérdése

Az Answear.LAB új, „In women we trust” című kollekciójának bemutatása alkalmából beszéljünk a bizalomról, ami minden sikeres, boldog és kielégítő kapcsolat szerves része, mind szakmai, mind személyes téren. A bizalom olyan, mint az oxigén, ami szükséges ahhoz, hogy a kapcsolat lángja égjen. Enélkül gyorsan kialszik, és a csalódás, a szomorúság és a kölcsönös neheztelés hamuját hagyja maga után.

A bizalommal együtt jár a bátorság is. Bátorság az, ha valaki kimondja, ami a szívét nyomja, az, ha kezet nyújtunk azoknak, akik megsértettek, megbántottak vagy csalódást okoztak. És ne feledkezzünk meg az empátiáról sem, hogy értékelni tudjunk másokat, tiszteletet és megbecsülést mutassunk nekik, és végül felemeljük őket.

Benned meg lehet bízni?

Bizalom az, ha hisznek benned és számítanak rád, ezért légy olyan nő, akiben más nők megbízhatnak. Őszinte, bátor, reményteljes, megbecsült és szeretett, aki büszke az életére és „sikeres nőnek” mondhatja magát. A hozzád hasonlók mögött a hűséges nők csoportja áll. Nem a heccelők, nem a hátbatámadók, a féltékenyek. Együtt, az egyik legértékesebb kötelék – a bizalom és a támogatás köteléke – által összefogva valóban sokat elérhettek!

Egy kollekció tele bizalommal

„In women we trust” – ez a fantázianeve a legújabb answear.LAB kollekciójának. A grafikai, fekete-fehér nyomatok a piros és narancssárga energikus árnyalataival állnak szemben. A szokatlan kombinációk és a rétegezés segít abban, hogy lendületesen lépj az új évbe, hogy elkezdhesd életed következő fejezetét, ahol a bizalom játssza a főszerepet.

További cikkek olvasása