Olvasd el, csak 2 perc 24 okt 2019

Trendriadó: Ezek a szezon legjobb szőrmés kabátjai

Szerző: Krisztian Sebo
Olvasd el, csak 2 perc

Kabátok és dzsekik – idén nem fogsz tudni választani, mindet akarod majd. A szezon dobása a szőrme, ami évről-évre visszatér, de most hatalmas figyelmet kap, így nem mehetünk el szó nélkül mellette.

Kabátot és dzsekit minden évben viselünk, ebben nincs semi újdonság. Ugyanígy, minden szezonban olyan darabot keresünk, amiben kibírjuk a hideget, de egyben divatos is. Szerencsére idén van miből válogatni. Például itt a szőrmekabát, ami abszolút trendi és praktikus viselet is. Hosszú vagy rövidszőrű, szines vagy klasszikus árnyalatú – csak a fantizád szabhat határt. Egy a lényeg, a kabátod legyen műszőrme, mi ezen az oldalon állunk…

Szőrmés kabátok             

Az idei szőrmekabátoknak két verziója van. A Moschino és a Celine a massziv, nagy kabátok mellet tette le a voksát. Természetes árnyalatok, hosszú szálak ezek mind dominálnak idén. Másrészről ott vannak a visszafogottabb pasztell és cukokra árnyalatú darabok, amik nem csak a mini ruhákhoz, de farmerekhez is jól passzolnak

„Teddy” kabátok

A hetvenes évek visszatértek Teddy kabátok formájában. Az ideális kabát térdig ér és kicsit lazáb stilusú. Ez a darab tökéletes alapja lehet egy romantikus, feminim szettnek, de ha tutira akarsz menni, bőrhatású csizmával komináld, ahogy Salvatore Ferragamo bemutatóján is láthattuk.

Irhakabátok

Félsz, hogy egy szőrös kabát majd nem áll jól? Van B opciónk – válassz irhakabátot. A hosszú irhakabátok a bohó megjelenés megfelelő alapjai, virágmintás ruhával és hasitott bőr csizmával egyszerűen tökéletes. Ha megbolonditanád az összhatást, viselheted nadrágkosztümmel, munkába például tökéletes kombó. Vannka persze rövideb verziók is, ezek farmerrel, ingekkel, farmeringgel, logós pulcsival is szuperül mutatnak.

További cikkek olvasása