Olvasd el, csak 3 perc 23 máj 2019

Hogyan kombináld a törzsi mintát, hogy stílusos legyél?

Szerző: Krisztian Sebo
Olvasd el, csak 3 perc

Színek, gyönyörű minták és rétegek – rengeteg réteg. A motívumokat kombinálni sokszor nem egyszerű, de egy kis gyakorlással szenzációs hatást érhetsz el. Mutatjuk, hogyan keverd a legdivatosabbakat – a törzsi és állatmintákat – a szezonban.

jak łączyć printy

Afrikai és állatminák

Mostanáig két minta egymással való keverése elképzelhetetlen volt. Napjainkban pedig egyszerűen megőrülünk ezért a trendért. Nem elégszünk meg eggyel, kettővel inkább addig variáljuk, amíg lehet és több motívumot is becsempészünk megjelenésünkbe. Rétegekbe burkolózunk, új sziluetteket, kiegészítőket és anyagokat próbálunk ki. Ingeket és kabátokat viselünk, de megbizonyosodunk róla, hogy a gallér is kilátszódjon – főleg, ha díszített – és ha mindez nem lenne elég, a fejünkre is kiegészítőket helyezünk kalap vagy fejpánt formájában. Azonban fókuszáljunk most inkább a mintákra. Az elv az állait, afrikai vagy törzsi minták keverésénél nagyjából ugyanaz, mint bármely más motívum esetében. Kombinálhatod a hasonló árnyalatú vagy kontrasztos, a kis és a nagy mintákat egymással. Ami még általában bejön – főleg ha biztosra mennél – ha a mintás felsőt egy natúr árnyalatú alsóval mixeled és vice versa.

 

1.Ruha, Mango 2.Blúz, Answear 3.Ruha, Vero Moda 4.Blúz, Answear 5.Ruha, Pia Rossini

1.Ruha, Answear 2.Nadrág, Medicine 3.Leggings, Tally Weijl 4.Ing, Answear 5.Blúz, Medicine

Törzsi kiegészítők

A kiegészítők kiválasztásánál a fenti szabályokat is követheted – motívumok keverése és kontrasztos öltözködés – de van még egy megoldás. Ha úgy érzed a minták felfalnak és stílusod nem bírja el, menj rá a természetes darabokra. Keresd a különleges formákat és anyagokat, de a színek tekintetében ezek mindig beválnak: barna, sárga, bordó, piros, fehér, bézs, fekete. Ha elfogadsz még egy tippet, a törzsi és állatminták remekül működnek együtt a műanyag kiegészítőkkel, bátran próbáld ki, nem fogsz csalódni.

jak łączyć printy

1.Szandál, Badura 2.Kendő, Parfois 3.Öv, Medicine 4.Szandál,Lauren Ralph Lauren 5.Szandál, Public Desire

1.Táska, Answear 2.Övtáska, Answear 3.Táska, Mango 4.Táska, Lauren Raplh Lauren 5.Hajpánt, Only

További cikkek olvasása