VANS x KARÁCSONYI LIDÉRCNYOMÁS KOLLEKCIÓ

04/10/19

A Vans ismét egy menő kollaborációt hozott tető alá, idén ez már nem az első, viszont szerintünk az egyik legmenőbb. A márka most Tim Burton egy Disney-s remekművéhez, a Karácsonyi Lidércnyomáshoz nyúlt és keltette életre a cipőkön a film karaktereit és utánozhatatlan hangulatát.

A kollekcióban a 10 pár limitált cipő mellett ruházatot és más kiegészítőket is találunk. A tervezők több részletet és karaktert is kiragadtak a filmből, így tisztelegve a két márka több évtizedre visszanyúló múltja előtt. A kollekció értékesítése 2019. október 4-én kezdődik világszerte és természetesen az ANSWEAR.hu webáruházban is.

Nézd meg a teljes kollekciót

A legkedveltebb fazonokon a főszereplők karaterei kelnek életre, ahogyan már említettük a film ikonikus jeleneteit bemutatva. A cipőkön keresztül megismerhetjük Jack Skellingtont és Sally-t, a szerelmespárt, egyben a film főszereplőit.  A darabokon elrejtett részleteket is találhatunk, például a Sk8-Hi fazonon Jack lamentálását láthatjuk, ahogyan végigsétál Halloween Town temetőjén. Ha jobban szemügyre vesszük a csukát, egy speciális üzenetet találunk benne – “Nice Work, Bone Daddy” – a sarokrész belső szegélyén. ezek az apróságok teszik a kollekciót egydivé és különlegessé.

Az igazi rajongók imádni fogják a dizájnt és applikációkat, amik az egyes cipőkön köszönnek vissza. A Pumpkin King, vagyis Jack öltönyén megtalálható macska és denevér motívumok a klasszikus slip-on fazonon, míg Dr. Finkelstein humanoid kreációja, Sally az Era Stacked verzión kel életre.

A Vans most is az egész napos kényelmet kombinálja a klasszikus stílussal és a ComfyCush Authentic technológiával, ami minden egyes darabban megtalálható. Halloween Town kedvencei rengeten fazonon megtalálhatóak a kollekcióban, ezzel garantálva, hogy minden korosztály megtalálja a saját ízlésének megfelelő darabot.

STÍLUSRA FEL