Kategória archívum: HÍREK

Trend és praktikum végre találkozik: Mutatjuk azokat a cipőket, amik megvédenek a hidegtől és egyben divatosak is

Kompromisszumot keresel a kényelem és a divat között? Praktikus darabot szeretnél, ha már ráköltesz, de legyen azért menő is? A SOREL márkával közösen mutatunk most néhány olyan inspiráiciót, amik mind hozzák a fent leírtakat, így nem kell lemondanod a praktikum javára a trendekről.

Te is kivagy, ha hidegebbre fordul az idő, mert ilyenkor úgy érzed, hogy le kell mondanod a divatos holmikról és olyan cuccokat kell viselned, amik nem feltétlenül szépek, inkább praktikusak? Ennek most vége, többé nem kell lemondanod a trendi darabokról és arról, hogy megmutasd saját stílusod.

OLVASS TOVÁBB >

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Google+

SZERETEM MAGAM! 3 LÉPÉS HOGY ELFOGADD MAGAD ÚGY, AHOGY VAGY

Milyen típusú nők a legszebbek? Ez annyira szubjektív. A mai világban rengetegszer előjön ez a kérdés, azonban valami biztos: nem minden a külső és sokszor a magabiztosság és kisugárzás mindennél hatásosabb.

Szögezzük le a legelején – ideálok nem léteznek. A média, közösségi média által felállított álomvilágnak semmi köze a valósághoz, a valódi nőkhöz és sokszor inkább káros, mint jótékony képet festenek. Elhisszük, hogy az a normális amit ott látunk, úgy lehetünk sikeresek csak, ha tökéletesek vagyunk – hiszen folyamatosan ezt tolják az arcunkba, de ha a tükörbe nézünk, csalódunk. Így egyáltalán nem nehéz pár dolgot megutálni magunkon, de pont ezen kell változtatnunk és el kell fogadnunk a testünket úgy, ahogy van. Nagyon egyszerű mondani, tudom, de ez mindennek a kulcsa. Ha ez megvan, sikeresen felveheted a harcot a komplexusokkal és felhagyhatsz azzal, hogy mindig másokhoz hasonlítod magad. És amúgyis, mivan, ha van pár hibád? Kinek ne lenne? Pont ezekben rejlik egyediséged, ettől vagy te, TE! Gondolj csak bele, milyen unalmas lenne a világ, ha mindenki ugyanúgy nézne ki, mint a Barbie babák – unalmas és személytelen. Mi következik ebből: kezdd el szeretni a tested még ma. Bonyolult kapcsolat ez, nem egyszerű meugrani, de a végén elégedetséget hoz, elégedettséget, amihez három lépés vezet.

OLVASS TOVÁBB >

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Google+

Interjú a Stylist Születik győztesével, Komáromy Csilluval

A 2018-ban Magyarországon is megrendezett Stylist Battle, azaz magyar nevén Stylist Születik győztesének meseszép stylingjait láthatjátok hamarosan az ELLE Magazin oldalain. Közben a limitált kiadású Stylist Születik kollekció is megjelent az Answear.hu divat webáruházban. Tekints be a kulisszák mögé és ismerd meg közelebbről a 2018 Év Stylistját, Komáromy Csillut

OLVASS TOVÁBB >

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Google+

AUTUMN TRENDS BY ANSWEAR – tekints be a kulisszák mögé

Láttad már az új  Autumn Trends by ANSWEAR spotot? Nézz be a kulisszák mögé!

2018 őszét kihasználtuk arra, hogy új videóval promotáljuk a legújabb trendekben gazdag kínálatunkat az ANSWEAR.HU-n. A divat fővárosai által inspirált Autumn Trends by ANSWEAR  kollekció olyan elemeket tartalmaz melyek egyedi megjelenést biztosítanak számodra bármilyen napszakra, helyzetre vagy eseményre. Minden nap a figyelem középpontjában lehetsz, sokkolhatsz vagy felhívhatod magadra a figyelmet. A kampányt egy dinamikus spot képviseli, melynek stilizációit Párizs, New York és Milánó trendjei inspirálták.  Gyere velünk a backstage-be és tekints be az alkotás kulisszái mögé:

OLVASS TOVÁBB >

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Google+