Kategória archívum: HÍREK

Kárpáti Rebeka kedvenc nyári darabjai – Modern, letisztult és nőies

Kárpáti Rebeka imádja a natúr, visszafogott árnyalatokat és a különleges fazonokat. Ugyanolyan jó érzékkel választ magának sportcipőt, mint magassarkút és legyen szó bármilyen ruhadarabról vagy szettről, mindig saját stílusához alakítja megjelenéseit, így tud autentikus maradni és mi ezt imádjuk. Olyan személyiség, akinek stílusát érdemes követni, ezért közös kampányba kezdtünk. A műsorvezető és tartalomgyártó most kiválogatta kedvenc nyári darabjait kínálatunkból és ezeket a darabokat te is beszerezheted, méghozzá szuper kedvezményekkel.

OLVASS TOVÁBB >

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Google+

Sex Pistols x Martens – limitált kollekció, igazi lázadóknak

A punk és az keményebb hangzás rajongói számára ez egy igazi kinyilatkoztatás – az ikonikus márka limitált kollekciója tele van lázadással és anarchiával. Mutatjuk a Dr Martens x Sex Pistols kollekció legvadabb darabjait!

A divat előszeretettel inspirálódik a híres zenekarok stílusából, főleg a punk szcénából. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a biztosítótűk, szegecsek és úgy általánosságban a lázadó megjelenés rengeteg divatház kollekciójában jelen volt vagy van. Most a Dr. Martens nyúlt ehhez és olyan darabokat dobott a piacra, amik mellett nem lehet elmenni szó nélkül.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Google+

Trend és praktikum végre találkozik: Mutatjuk azokat a cipőket, amik megvédenek a hidegtől és egyben divatosak is

Kompromisszumot keresel a kényelem és a divat között? Praktikus darabot szeretnél, ha már ráköltesz, de legyen azért menő is? A SOREL márkával közösen mutatunk most néhány olyan inspiráiciót, amik mind hozzák a fent leírtakat, így nem kell lemondanod a praktikum javára a trendekről.

Te is kivagy, ha hidegebbre fordul az idő, mert ilyenkor úgy érzed, hogy le kell mondanod a divatos holmikról és olyan cuccokat kell viselned, amik nem feltétlenül szépek, inkább praktikusak? Ennek most vége, többé nem kell lemondanod a trendi darabokról és arról, hogy megmutasd saját stílusod.

OLVASS TOVÁBB >

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Google+