Olvasd el, csak 5 perc 29 ápr 2020

5 ruhadarab, ami elengedhetetlen a tökéletes streetwear stílushoz

Szerző: Krisztian Sebo
Olvasd el, csak 5 perc

Nem kell attól tartanod, hogy a streetwear divat elkerül ebben a szezonban. Amíg az utcán nem, a lakásban próbálgathatod a legjobb szetteket és most mutatunk 5 menő darabot, amik nélkül el sem lehet képzelni ezeket a szetteket.

Azt már mind tudjuk, hogy ez a nyár más lesz, mint az előzőek voltak – kicsit több időt fogunk otthon tölteni. Pont ezért, a streetwear divatot az utcáról a négy fal közé emeljük át, ugyanúgy szem előtt tartva a kényelmet és a trend alapjait. A puha anyagokra fókuszálunk, a laza szabásvonalakat és a praktikus kiegészítőket helyezzül előtérbe, de nem engedjük, hogy ezek a részletek megakadályozzanak egyéni stílusunk kifejezésében. De hogyan is csináljuk mindezt? Mutatjuk a legjobb darabokat kínálatunkból, amikkel gyerekjáték lesz mindezt hozni.

utcai ruházat trendek

Pólóruha, az új kedvenc

Kezdjük valami szokatlannal – a ruha tökéletes választás a melegebb napokon. Különösen akkor, ha egy hosszított pólóra hajazó verzióba bújsz. Könnyen variálható, például sneakerrel vagy sportos szandállal. Más opciót keresel? Egy ujjatlan, markáns anyagú pamutruha tökéletes választás, hiszen nem gátol a mozgásban, emelett trendi és kiemeli az alkatod.

    

Reebok / Reebok Classic / Karl Lagerfeld / Tommy Jeans /  Tommy Hilfiger

Melegítőt, nem csak az edzőterembe

Az elmúlt hetekben a mackónadrág újjászületett. Minden reggel lelkesen ugrunk bele vagy kapjuk magunkra, amikor a boltba kell leszaladni. Valószínűleg késöbb sem szabadulunk tőle, hiszen a streetwear egyik alapdarabja. A mackófelsőket a szezonban a trendek szerint farmersorttal vagy miniszoknyával, a mackónadrágokat pedig nőiesebb, csinosabb felsőkkel viselhetjük. Persze tudjuk, hogy a streetwearnél nincsenek határok, bármi belefér és 2020 egyik nagy visszatérője a retró. Paszell árnyalatok, nagy logók…stb.

    

Fila / Adidas Performance / Fila /  Fila / Nike

    

Adidas Originals / Fila / Reebok Classic / Puma / Fila

Farmer minden mennyiségben

A streetwear és a farmer kéz a kézben jár. A farmer darabok könnyen kombinálhatóak, főleg, ha egy nyári szettről beszélünk, a nagy visszatérő most az egyenesszárú farmer, koptatott szárral. Emellett a farmerszoknya is beköszön – ceruza vagy fodros verziókban – amiket pólóval, logós pulcsikkal vagy oversized farmerkabáttal is viselhetsz.

    

Vila / Levi’s / Levi’s Made & Crafted / Silvian Heach / Local Heroes

Sportos szandálok

Te is utáltad, amikor régen anyukád ráderőltette a szandált? És ugye milyen fura, hogy pár évvel később te magad vadászod őket a webshopban? Megértünk, a szandálok menőnek számítanak most! Rengeteg különféle verziója kapható jelenleg, de pár részletet fontos szem előtt tartanod, hogy az igazán trendi verziót válaszd: legyen sportos, vastagtalpú és sokszínű. Szó szerint!

    

Pepe Jeans / Tommy Jeans / Karl Lagerfeld /  Liu Jo / Love Moschino

Kiegészítők, kiegészítők, kiegészítők 

A streetwear alapja a kiegészítők, így természetesen nem maradhatnak ki a felsorolásból. A baseball sapkák, a napszemüvegek és a praktikus hátizsákok most sem maradhatnak el. Azt javasoljuk, élénk színú, mintás darabokat válassz, ez élettel telivé, energikussá, vidámmá varázsolja a szetted és biztosan jobb kedvre derít.

    

Ellesse / Vans / Calvin Klein / Spiral /  New Era

utcai ruházat 2020

 

További cikkek olvasása