Olvasd el, csak 3 perc 30 jan 2020

Pasik figyelem! 3 tökéletes ajándékötlet Valentin-napra

Szerző: Krisztian Sebo
Olvasd el, csak 3 perc

Közeledik a Valentin-nap és vele egy újabb dilemma – mivel ajándékozhatnám meg a szerelmemet? Ne parázz rá, mi segítünk. Tippjeinkkel egyszerűen és gyorsan beszerezheted a tökéletes ajándékot.

Valami romantikus

Kezdjük a legkézenfekvőbb ajéndékötlettel. A fehérnemű egyszerre szexi, praktikus és romantikus választás. Mi azt javasoljuk, hogy egy kifinomult darabra csapj le – ilyenek a csipkéből készült verziók például. A fekete és piros már-már elcsépelt választásnak tűnhet, szóval bátran nyúlj például pasztell vagy nude árnyalatokhoz, hidd el, ezek a verziók is gyönyörűek. De ha fehérneműt vettél tavaly is, mi jöhetne még szóba? Például selyemkimonók vagy toppok, minőségi anyagból készült pizsamák, fürdőköntös vagy éppen egy csipkebody.

Calvin Klein Underwear / Undiz / Etam / Ow Intimates / Etam

Valami szép

Ha nem tudod a párod méretét vagy nem akarsz kockáztatni, lepd meg őt ékszerrel. Ez egy időtlen választás, mindig telibetalál, ezt garantáljuk. Több száz modell közül válogathatsz, de ahelyett hogy egy régimódi gyöngyös vagy köves verziót választasz, hajts rá inkább a kifinomult, egyedi darabokra, amik univerzálisak és minden alkalomhoz illenek. Ilyenek a láncos vagy a medálos nyakláncok, de ha valami különlegesebbre vágysz, egy ékszeres pánttal megbolondított óra is tökéletes választás.

Fossil / Guess Jeans / Fossil / Calvin Klein / Guess Jeans

Valami praktikus

A praktikus ajándékoknak is sokan örülnek – legalább biztos lehetsz benne, hogy a meglepetés nem a gardrób alján végzi. Legelőször is gondolj bele, mi az ami minden nő ruhatárában megtalálható? Hát persze, a táska. Rengeteg verzió közül válogathatsz, ha emellett döntesz, sok szín és fazon áll rendelkezésedre. Mielőtt megveszed a kiszemelt darabot, nézz utána, hogy milyen anyagból készült és milyen a kidolgozása – győződj meg róla, hogy olyan darabot szerzel be, ami valóban jó anyagból készült és sokáig hű barátja lesz párodnak.

Guess Jeans / Twinset / Red Valentino / Karl Lagerfeld / Pinko

Esetleg magadat lepnéd meg valami menő darabbal? Jól teszed! Ez egy tökéletes alkalom, hogy kicsit fefrissítsd ruhatáradat. Azt javasoljuk, szerezz be néhány új, trendi magassarkút, ami például jól megy a táskáidhoz. Ne feledd, lassan itt a tavasz, ahol megmutathatod új, csodás darabjaidat.

További cikkek olvasása