Olvasd el, csak 3 perc 14 nov 2019

Partiszezon! Készen állsz az év legőrültebb időszakára?

Szerző: Krisztian Sebo
Olvasd el, csak 3 perc

Még az őszi hideg sem zavar annyira most minket, hiszen lassan itt a partiszezon, az év egyik kedvenc időszaka. Az ünnepek sorra követik egymást, a céges bulikról nem is beszélve. Nem kell, hogy a tökélete szett beszerzése nyűg legyen, mi tudjuk a megoldást es segítünk is a megfelelő darabok megtalálásában.

Sokan bajban vannak, ha egy elegánsabb alkalomra vagy ünnepi eseményre, rendezvényre kell megtalálniuk a tökéletes szettet. Tippjeinkkel, összeállításainkkal inspirációt nyújtunk, de a legvégén úgyis az a legfontosabb, hogy jól érezd magad a kiválasztott darabban és természetesen a bőrödben.

Hogyan ragyogj a partiban?

Nem számít, hogy egy szórakozóhelyre vagy bálba készülsz – a farmer, pulcsi kombó nem a legjobb választás, ha partiszettről beszélünk. Ugyanakkor, ha a kényelmes megoldások híve vagy és ugyanilyen darabokat viselsz a hétköznapokon is, könnyedén megtalálhatod az arany középutat. Amire figyelned kell, az az anyagválasztás. Ebben a szezonban a csilllogás a menő, ezért a szatén és bársony anyagok nagy hangsúlyt kapnak. Ne ijedj meg, nincs más dolgod, mint egy hasonló felsőt beszerezni, ezt bátran párosíthatod visszafogottabb, klasszikus alsórészekkel. Sőt, ha melóból kell partira sietned, a nadrág/szoknya maradhat, a felsőrést pedig cseréld le egy csillogó blúzra.

Jacqueline de Young / Answear / Love Moschino / Liu Jo / Vila

Nadrágban vagy szoknyában?

Vagy talán ruhában? Az örök kérdés. Most bármelyiket választhatod, csak rajtad múlik. Ha unod a basic nadrágokat, viselj cigaretta nadrágot vagy olyat, aminek szélesebb a szára. Ezt spékeld meg egy különleges anyagő kabáttal ás az I-re majd a csipkés, rövid top vagy a fodros blúz teszi fel a pontot. Ez az összeállítás például biztosan megállja a helyét egy rendezvényen. Ha a szoknyákat kedveled, akkor a 2019/2020-as szezonban két darabra kell fókuszálnod: a bőr és a szetén midi verziókra. Mindkettő tökéletes a hétköznapokon vagy eseményekre is. Nincs más dolgod, mint egy laza blúzzal vagy egy egyszerű toppal kombinálnod.

Vero Moda / Answear / Pinko / Jacqueline de Young / Medicine

Ha egy kicsit megőrülnél, a ruha a megfelelő választás számodra. A szezon slágere a ‘slip’ vagyis bebújós ruha méghozzá az ötvenes évek stílusában. Virágmintás, tüllös, csipkés – ezek a részletek mind díszíthetik a slip ruhát idén. Rengeteg lehetőség van a kezedben, bátran mutasd meg stílusod, ha már az iroda falain keresztül ezt nem mindig lehet, tündökölj a céges partin.

Answear / Medicine / Guess Jeans / Vero Moda / Liu Jo

Parti kiegészítők

Ne felejtsük el, hogy egy szett sem lehet tökéletes a megfelelő kiegészítők nélkül. A legelső lépés a táska kiválastása, ez ad majd karaktert a szettednek. Idén az állatbőrmintás (pl. krokodil) táska hatalmas siker, mi ezt javasoljuk. Ékszerek terén a hosszú nyakláncok, a divatos csatok és a függős karkötők a kedvencek. A cipőről se feledkezz meg. A klasszikus verziók mindig jöhetnek, de ha a szetted valami egyedi darabot is elbír, akkor a bársony vagy a lakk verziók közül válogass. A díszítések terén az állatminta toppon van, de választhatsz olyat, amin szegecsek, csillágmok vagy más részletek jelennek meg.

Answear / Kazar Studio / Fossil / Patrizia Pepe / Stuart Weitzman

További cikkek olvasása