Olvasd el, csak 3 perc 07 nov 2020

Kárpáti Rebeka x Answear.LAB – új kapszulakollekcióval mutatkozik be a megújult márka

Szerző: Krisztian Sebo
Olvasd el, csak 3 perc

Az ANSWEAR.HU saját márkája, az Answear megújúl és innentől kezdve answear.LAB néven lesz jelen a piacon. A márka a trendi, időtálló és elérhető darabjairól ismert, ezek a jelzők a jövőben is jellemzik majd. A megújulásnak dedikálva  – az őszi kollekció mellett – a márka egy limitált, a harmincas éveket idéző kapszulakollekcióval is jelentkezik. Most Kárpáti Rebeka készített a limitált kollekció legvagányabb darabjaiban néhány fotót, amit meg is osztunk veletek.

 

A divat folyamatos kalandozás, az ismeretlen felfedezése. Az answear.LAB ennek tudatában mutatja be első, limitált, prémium kollekcióját. Az új termékek, ötletek és inspirációk úgy lettek megalkotva, hogy a divat iránt érdeklődők minden igényét kielégítse. Az answear.LAB tervezői felkutatták a világot a legtökéletesebb darabokért, de emellett a márka független tervezőkkel és európai gyárakkal is együttmúködik, így a kollekció nagy része Európában készül. A kapszulakollekciók elemeit nagy gonddal válogattuk ki, így a végeredmény mindig egyedi, eredeti termékekből áll, amik meglepik és lenyűgözik a vásárlót.

Megnézem a teljes kollekciót

Az új női márka egy különleges, az 1930-as éveket idéző kollekcióval lép színre. Egyszerű, avantgárd, kényelmes, modern – ha néhány szóval kéne jellemeznünk az answear.LAB első  kollekcióját, ezek lennének azok. A drága anyagok, mint a selyem, a gyapjú vagy a bőr, újrahasznosított terilénnel és liocellel kombinálva erős pontjai a kollekciónak, csakúgy mint a különleges kivágások és részletek. A funkcionalitás a finomsággal keveredeik, az új technológiák itt találkoznak a régi, kézműves technikákkal, a történelem és a modernitás összefonódik.

Megnézem a teljes kollekciót

A kapszulakollekció minden olyan nő életmódjához alkalmazkodik, aki alkalomtól vagy hangulatától függően új oldaláról szeretné megmutatni magát. A márka pólókat, blúzokat, chino nadrágokat, bőrkabátokat és szoknyákat vonultat fel, de emellett lenyűgöző anyagú és árnyalatú estélyi és koktélruhákat is kínál, amik garantálják, hogy viselője a figyelem középpontjába kerüljön. A kollekcióból természetesen az őszi alapdarabok sem hiányozhatnak, mint pl. a gyapjúkabátok, amiket kesztyűkkel, sálakkal és táskákkal dobhatunk fel.

Megnézem a teljes kollekciót

Meglepő, felfedező típus és nyitott az újra – az új answear.LAB márka a modern, független nőknek szól, akik előnyben részesítik a jól megválogatott, dizájner ruhadarabokat, cipőket és kiegészítőket, vonzó áron. Az első, limitált kollekció már elérhető az answear.hu oldalán.

   Megnézem a teljes kollekciót

További cikkek olvasása