Olvasd el, csak 3 perc 06 dec 2019

Karácsonyi parti 2019 – a legjobb szettek férfiaknak

Szerző: Krisztian Sebo
Olvasd el, csak 3 perc

A ‘Last Christmas” már javában szól a plázákban, a város fénybe öltözött, az ünnepi vásárok is kinőttek a földből – ez egy dolgot jelenthet, lassan itt a karácsony és a karácsonyi partik időszaka. Te tudod mit veszel majd fel egy-egy elegánsabb eseményre? Ha nem, most segítünk, tippjeinkkel biztosan megtalálod a tökéletes öltözéket.

 

Öltöny, rengeteg verzióban

A céges vacsi vagy a családi összejövetel is megfelelő szettet kíván. Erre az öltöny lehet a legkézenfekvőbb és a legegyszerűbb választás is. Mindössze annyi a dolgod, hogy az alkalomhoz illő inget megtaláld és készen is van az ünnepi szett. Ha biztosra mennél, válassz visszafogott, sötétkék vagy fekete anyagból készült öltönyt, ez mindig alkalomhoz illő. Kicsit megőrülnél? Mutasd meg stílusodat egy különleges árnyalat – például burgundi vagy sötétzöld – viselésével. Idén minták közül is választhatsz: a kockás darabok a szezon nagy kedvencei és öltönyökön is megjelennek.

Medicine / Medicine / Scotch & Soda / Mango Man / Armani Exchange

A zakó alá mit…?

Ha megvan a megfeleleő, alkalomhoz illő zakó, már csak azt kell kitalálnod, mit kapj fel alá. A legrelevánsabb választás a fehér ing lenne – klasszikus és elegáns, már-már túl egyszerű. Ha az alkalom is megengedi, válassz egy különleges, karakteres inget, például egy mintásat vagy színeset. A kék, a babarózsaszín, a zöld ingek tök jól mutatnak mintás zakóval és fordítva. Egy szép árnyalatú darab jól mutat menő, mintás ingekkel: a csíkos, a virágmintás vagy az aprómintás verziók is szóba jöhetnek.

Scotch & Soda / Mango Man / Polo Ralph Lauren / Guess Jeans / Medicine

Ha a kényelmet helyezed a divat elé, akkor is van megoldás. Viselj garbót a dzseki alá. Ez tökéletes és stíluos megjelenést kölcsönöz, akár a leghidegegbb napokon is.

Csokornyakkendő vagy nyakkendő?

Milyen kiegészítőkkel dobod majd fel a megjelenésed? Mehetsz a céges partira kigombolt ingben, de sokkal jobb öltetünk van, ha egy ilyen elegáns alkalomra indulsz, viselj csokornyakkendőt vagy nyakkendőt. A nyakkendő univerzális megoldás. Ne fogd vissza magad, a kék vagy burgundi jó választás, de viselhetsz karácsoniy mintás darabot, ilyenkor szabad. A csokornyakkendő egy kicsit régimódi, de ettől még nagyon menőnek számít. Simán viselheted elegáns alkalmakkor, rengeteg verzióban kapható idén is.

Mango Man / Jack & Jones / Medicine / Only & Sons / Polo Ralph Lauren 

 

 

További cikkek olvasása