Olvasd el, csak 3 perc 28 dec 2016

Hogyan viseljünk garbót

Szerző: Answear Blog
Olvasd el, csak 3 perc

A garbó nyakú ruhadarabok generációkon át divatunk részei. Hordták nagyanyáink, édesanyánk és minden bizonnyal a lányaink is fogják még. A közelmúltban ismét nagyon divatossá vált, újra reflektorfénybe került ez a viselet. Télen különösen nagy előnye, hogy kényelmes és melegíti a nyakat. Mellette szól a sokoldalúsága is, hordhatunk garbót elegáns alkalmakon, de lazán, kötetlen közegbe is illik. Stylistunk, Renata ad néhány tippet, hogyan tudjuk modernné varázsolni a garbóinkat.

Renata öt olyan modellt készített nekünk el, ahol a garbó dominál. Az első lehetőség a fekete nadrág, fényes kiegészítő és bordó felsőrész kombinációja.

 

 

reny1 reny2

Ennél a ruhadarabnál abszolút igaz, hogy sok teret enged a rétegekkel történő játszadozásrais, ebben az esetben egy világos ing van alatta. Egy divatos nyaklánccal még érdekesebbé tehetjük ezt a nyak megoldást.

 

Tommy Hilfiger pulóver
Tommy Hilfiger – Pulóver
full_img_838373
G-Star Raw – Ing
Diesel nadrág
Diesel – Nadrág
Medicine nyaklánc Belleville
Medicine – Nyaklánc

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A második egy könnyed garbós szett, amihez Reni szoknyát választott. Ilyen összeállításban azonban ügyelnünk kell rá, hogy a pulóver rövidebb fazon legyen, különben az egész modell elvesztené élénk hatását.

A másik darab egy khaki pulóver széles gallérral, amit kendővel kombinálva melegen tarthatjuk nyakunkat, sőt, optikailag sem kicsinyítjük le ezzel a hosszát.

A következő modellhez szintén szoknyát választottunk, ezzel még sokkal kifinomultabb, elegánsabb hatást elérve. Egy könnyed, finom anyagú pulóver, lágy, pasztell színű midi szoknyával tökéletes párt alkothat. A hab a tortán a prémes gallér és az izgalmasan csillogó ékszer, amely luxus érzettel koronázza meg ezt az outfitet.

 

Missguided pulóver
Missguided – Pulóver
Trussardi Jeans Szoknya
Trussardi Jeans – Szoknya
Silvian Heach Pulóver
Silvian Heach – Pulóver
missguided szoknya
Missguided – Szoknya

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maxi garbónkat magas szárú csizmával kombinálva azonnal egy rendkívül trendi téli szereléssé alakíthatjuk! A svájci sapkával nagyon tudatos, különleges stílust érhetünk el.

 

Jacqueline de Yong pulóver
Jacqueline de Yong – Pulóver
Scotch & Soda Tunika
Scotch & Soda – Tunika
Missguided csizmák
Missguided – Csizma
Simple svájcisapka
Simple – Svájcisapka

 

 

További cikkek olvasása