Olvasd el, csak 2 perc 08 márc 2018

Itt a vadonatúj Answear Wild Nature kollekció

Szerző: Johanna Szabolcsi
Olvasd el, csak 2 perc

A Sporty Fusion után máris itt a következő friss trend, Answear divatmárka legújabb kollekciója, a Wild Nature, amely a 2018-as Fashion Week Western trendjét ötvözi az Answear márka könnyeden nőies, urbánus stílusvilágával. Téged is magával ragad!

Az Answear márka új, Wild Nature kollekcióját a Vadnyugat ihlette – a természetes, vad nőiség megélése kerül fókuszba a western stílus által, kicsit kísérletezve a mindennapokban is a divattal.

answear-wild-nature-kollekcioMint ahogy egy új, kalanddal teli nap első sugarainak melegét érzed a bőrödön – az Answear ezekre a pillanatnyi érzésekre alapozva készítette el izgalmas casual style kollekcióját, melyben ruhák és kiegészítők is teret kaptak.

A Vadnyugaton mindent szabad, tehát mi is bátrak voltunk – vegyítjük a különböző anyagokat és mintákat, akár egy romantikus chiffon ruhát is összekombinálhatunk egy farmer anyaggal. A kiegészítők segítségével egyedi és mozgalmas, kihívásokkal teli összhatást adhatunk az outfiteknek.

answear-wild-nature

Az Answear Wild Nature kollekcióval megmutathatod, hogy lehetsz egyszerre erős és feminin. Együtt felfedezhetjük a #WeAreTheAnswear közösség nőiesen vad oldalát.

A Wild Nature stílusvilága reflektál a Fashion Week 2018 legerősebb tavaszi-nyári trendjeire, melyek között a vadnyugat világa az egyik legmarkánsabb irányvonal. Minden márka merített egy kicsit mélyben rejlő vadságából: Dior, Gucci, Calvin Klein, Tommy Hilfiger és a Versace is.

answear-marka-wild-nature answear-vadnyugat-trend A Wild Nature a mi Western trendünk, a bennünk rejlő vad természet kollekciója – egyszerre ötvöztük benne azt ami klasszikus, modern és feminin.

Fedezd fel velünk közösen ezt a vad szépséget és engedd, hogy elvarázsoljon a Vadnyugat világa! A termékeket ITT megtalálod.

 

Az Answear Wild Nature kollekció videóját Izraelben forgattuk.

 

További cikkek olvasása