Olvasd el, csak 3 perc 28 aug 2018

Intellectual Rebel – Ruhák és kiegészítők, amik kiemelik a magas IQ-d

Szerző: Johanna Szabolcsi
Olvasd el, csak 3 perc

Nem csak az alakod kiemelésére jó az okos ruhaválasztás, de magabiztos, intelligens női kisugárzást is kölcsönözhet a ruházatod, ha profin válogatod össze a szettedet. Most megmutatjuk az igazi mesterfogásokat!

A divat nem csak arra való, hogy az alakodat és a megjelenésedet előnyösebbé varázsold. A megfelelő ruhákkal és kiegészítőkkel akár egy teljesen más személyiséget mutathatsz meg magadból – turbózd fel az önbizalmadat, ruházd fel magad más személyiségjegyekkel, nézz ki komoly nőnek, vagy épp ellenkezőleg: bohókásnak és fiatalosnak. Idén ősszel könnyű dolgod van: az egyik vezető őszi trend most a feminin, klasszikus és aggresszív intellektusra fókuszál. Ezekben a ruhákban száz százalék, hogy divatos lesz az őszöd.

 

Szoknya, másképp

Hogyan nézz ki úgy, mint egy diáklány úgy, hogy közben még divatos is legyél? Kombinálj egy szélesedő fazonú midi szoknyát melegítőfelsővel. Egyszerre kényelmes és nőies! A többi adalékot a fantáziádra bízzuk. Hozd be a szettbe a fehér blúzt, a profizmus szimbólumát, egy nagy blézert és divatos ékszereket.

 

1. Miss Sixty felső, 2. Miss Sixty szoknya, 3. Calvin Klein táska, 4. Adidas Originals felső

 

Feliratos póló

Nem kell hivatali viseletet hordanod, hogy zseninek látssz! Egy sima mintás póló is tökéletesen illik az Intellectual Rebel trendbe, nagyszerű alternatívája az ingnek, ha inkább a kényelemre szavazol. Az ördög a részletekben, vagyis most inkább a mintában rejlik – ne egy hétköznapi, mélyebb jelentés nélküli képet válasszEgy brilliáns szlogen, feminista szöveg, vagy idézet egy ismert személytől fantasztikusan tudja hangsúlyozni a szellemi kvalitásaidat még akkor is, ha évente csak egyszer ragadsz könyvet.

 

1. Mango póló, 2. Mango póló, 3. Mango póló

 

Skótkocka

A skótkockás mintáról gyakran a legnevesebb angol egyetemeken tanító professzorokra asszociálunk, úgyhogy ez a minta abszolút kötelező, ha olyan stílusról beszélünk, ami az intellektust hivatott hangsúlyozni. Ez a minta egy blézeren, nadrágon, ruhán vagy szoknyán viselve is előkelő hatást fog kelteni. Milyen formában hordanád?

 

intellectual-rebel-munka-ruha-irodai-divat1. Tally Weijl blézer, 2. Mano szoknya, 3. Mango nadrág, 4. Pepe Jeans sál

 

Divatos és „intellektuális” kiegészítők

Nem tetszeleghetsz elég intellektuálisan a megfelelő kiegészítők nélkül!Először is a fejre való: barett vagy sapka, amiket mindig is az intellektuellekkel és a művészekkel azonosítunk. A barett bár kicsit ódivatúnak tűnhet, az elmúlt néhány szezonban újra feltört. A Gucci húzta elő a szekrény mélyéről, utána pedig más tervezők is követték a példáját. A stylish fejfedőn túl egy kézitáskára is szükség van. Egy dizájnos postman a legjobb választás, ez az irodai kézitáskák egyik válfaja. Milyen cipő illik az Intellectual Rebel trendbe? Természetesen a klasszikus oxford, vagy egy totálisan nőies modell, a bokacsizma.

 

1. Mango cipő, 2. Liu Jo táska, 3. Pieces táska, 4. Answear barett, 5. Pinko táska, 6. Trussardi Jeans kalap

További cikkek olvasása